Saee4 Odesláno Červen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2015 Dobrý den mám otázku vyplatí se koupit ještě Xbox 360 když je tu už PS4 a Xbox one ? Budou ještě furt na X360 vycházet nejnovější hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StefiCZ Odesláno Červen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2015 nebudou, pár sportů a multiplatformních blbostí, jinak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Červen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2015 Uz je tu na to milion témat... Na novy hry kup ps4 nebo xone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeebeE Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Jestli si chceš koupit 360ku na nové hry, tak je to hloupost. Ty už vycházet nebudou. Navíc one bude mít zpětnou kompatibilitu s hrama z 360ky, takže nemá moc smysl x360 kupovat. Já si ho ale před pár měsíci koupil. Stahuju si tam hry games with gold a některé v deals with gold, občas zahraju někajakou klasiku a šmitec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Jestli si chceš koupit 360ku na nové hry, tak je to hloupost. Ty už vycházet nebudou. Navíc one bude mít zpětnou kompatibilitu s hrama z 360ky, takže nemá moc smysl x360 kupovat.Já si ho ale před pár měsíci koupil. Stahuju si tam hry games with gold a některé v deals with gold, občas zahraju někajakou klasiku a šmitec. Proc ne,vlastnim PS4 a zrovna si budu kupovat PS3,protoze starsi hry na PS4 nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sabii Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Na starší hry možná, nové hry už nebudou kompatibilní. Investuj a raději kup ps4/xone (měla by tam být časem zpětná kompatibilita):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Saee4
Dobrý den mám otázku vyplatí se koupit ještě Xbox 360 když je tu už PS4 a Xbox one ? Budou ještě furt na X360 vycházet nejnovější hry ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.