FeebeE Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Ahoj, zmizely mi obrázky ikon dvou her: Thief (na obrázku) a AC: Black Flag. Dá se to nějak opravit? Vypadá to docela ošklivě, když u všech ostatních her se obrázky ukazují... Díky Mám originální systém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Taky to tak mám asi u 3 jiných her, nevím proč to tak je. Mají v tom chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeebeE Odesláno Červenec 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2015 nikdo vážně neví? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FeebeE
Ahoj,
zmizely mi obrázky ikon dvou her: Thief (na obrázku) a AC: Black Flag. Dá se to nějak opravit? Vypadá to docela ošklivě, když u všech ostatních her se obrázky ukazují... Díky
Mám originální systém
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.