Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 market...


dragoon17

Otázka

Zdravim, chcel som si tento tyzden stiahnut nejake hry z ponuky deals week a nedaju sa mi tahat hry na xbox 360, ale co je este horsie ani hra na golde sa mi uz neda stiahnut...pise mi ze nemam kompatibilne zariadenie, co je pochopitelne lebo si chcem potahat hry na ktore nemam konzolu, ale su v akcii a dufam v ich spatnu kompatibilitu. Pise mi ze sa mam prihlasit na svojej xbox 360 konzole na overenie. Chcel by som sa vas opytat ci tu nieje niekto z tabora alebo okolia kto ma xbox 360 bez RGH, lt a ostatnych "upgreadov" u koho by som si mohol prihlasit konto a nasledne by som ho hned zmazal dakujem za odpoved a ochotu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Pres web to jde normalne objednat ... pokud je to free ten mesic, tak klikni na koupit (nekdy to tam ukazuje normalni cenu) a kdyz ti nabehne platba, tak tam uvidis cenu "Zdarma" a udaje o tvoji kreditni karte (nic se nestahne, pokud je to zdarma). Taky nemam 360 ani jsem nikdy nemel a neni problem ty 360 hry zakoupit takto pres web ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu