flesh light Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 Zdar Chci si změnit jméno a k tomu musím vyplnit osobní údaje pro kontrolu a zde je nutné datum narození..dávám všude i na seznamu vždycky heslo x a datum nar. 1.1.1990 je to tak nejrychlejší. Jenže ted tím otravujou,takže kam napsat pro získání data mnou uvedeného narození,protože mě to nepustí dovnitř do mého systému a uvnitř bych si změnil právě i to jméno co mám ve hře,které se automaticky propisuje do hry. Kam zaslat nejlépe automatický mail pro obnovení data narození?Nebo alespon at mě na mail pošlou to mnou uvedené datum narození,pak už se mě podaří se přihlásit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 (upraveno) myslim si, ze jedine napsat na podporu EDIT: zkus si to zmenit pres prohlizec, po mne to zadne datum narozeni nechce https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/login.action v zalozce account- profile to zmen Upraveno Červenec 2, 2015 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 Datum narození změnit nejde, ale jak píše Manoust, tak ke změně jména a příjmení a "real name" datum narození nepotřebuješ. Pokud chceš změnit "online ID", tak to změnit nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Červenec 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 Manoust,díky za odkaz,ale tam právě není možnost změnit datum narození,nejde do toho kliknout škoda. Předpokládám,že online ID je právě název toho vedlejšího účtu,který jsem založil a ten chtěl změnit.Ten se mě jak říkáš kjůler změnit nedaří.Samozřejmě se ve hře moje postava jmenuje právě podle toho a na rozdíl od PC se na PS4 nedá přejmenovat,nýbrž se jmenuje podle online ID. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Mach Odesláno Prosinec 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2020 Nevíte jak zjistit datum narození na ps4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 29, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2020 koukni do rodneho listu?jinak nelze. RossoCorse a okajos reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.