Nastavenie parametrov TV pre najlepší zážitok z PS4.
Ahojte, túto tému som založil na základe poznatkov zo stránky avsforum, kde sú rozoberané rôzne nastavenia. Bohužiaľ však nie komplexne ale individálne.
V ps4 sa dá v nastaveniach zmeniť výstup na 1080p, RGB - FULL HD a tým si "zabezpečiť" o poznanie krajší vizuálny zážitok ako na "automatic".
Sám hrám na tv Samsung, séria 6, UE40F6340SS a použil som nasledujúce nastavenia :
Game mode - off
Backlight - 16
Contrast - 90
Brightness - 45
Sharpness - 3
Color - 50
Advanced settings
Dynamic - off
Black tone - off
Flesh - 0
Gamma - 0
Expert pattern - off
xvYCC - off
Picture options
Color tone - automaic
Noise - off
Hdmi black level - normal
Film - off
Auto motion - off
Smart led - off
Cinema - off
avšak nie sú úplne ideálne a preto by som bol rád, aby sme sa navzájom podelili o znalosti.
Otázka
Macko Naut
Nastavenie parametrov TV pre najlepší zážitok z PS4.
Ahojte, túto tému som založil na základe poznatkov zo stránky avsforum, kde sú rozoberané rôzne nastavenia. Bohužiaľ však nie komplexne ale individálne.
V ps4 sa dá v nastaveniach zmeniť výstup na 1080p, RGB - FULL HD a tým si "zabezpečiť" o poznanie krajší vizuálny zážitok ako na "automatic".
Sám hrám na tv Samsung, séria 6, UE40F6340SS a použil som nasledujúce nastavenia :
Game mode - off
Backlight - 16
Contrast - 90
Brightness - 45
Sharpness - 3
Color - 50
Advanced settings
Dynamic - off
Black tone - off
Flesh - 0
Gamma - 0
Expert pattern - off
xvYCC - off
Picture options
Color tone - automaic
Noise - off
Hdmi black level - normal
Film - off
Auto motion - off
Smart led - off
Cinema - off
avšak nie sú úplne ideálne a preto by som bol rád, aby sme sa navzájom podelili o znalosti.
Ďakujem.
Pre nováčikov pripájam pár variantov :
http://www.gamefaqs.com/boards/691087-playstation-4/69291302?page=1
http://sagamer.co.za/forum/showthread.php?144350-SAMSUNG-best-settings-for-PS4-gaming
...v podstate stačí do vyhľadávača zadať "tv settings for ps4" a pod.
Upraveno uživatelem Macko NautOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.