Robert Vosika Odesláno Červenec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2015 Zdravím, koupil jsem si watch dogs na uplay, když ji zapnu tak v pohodě jede ale v úvodní scéně jak tam hackujou, tak se mi to lagne, nevím proč.. Grafiku mam na nejnižší a stejnak se to lagne.. Mam WIN7 Professional. Poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červenec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 A co třeba napsat jaký máš PC? To, že máš win 7 je vcelku jedno... Nejnovější ovladače na grafiku tam máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Vosika Odesláno Červenec 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 https://www.alza.cz/acer-aspire-v3-771g-53218g1tmaii-sedy-d363493.htm#alternativy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červenec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 To ze se ti to lagne znamená ze ti spadne cela hra nebo sekne a musíš restart, dělá ti to i v jiné hře? Nespouští se ti to přes integr. grafiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Vosika Odesláno Červenec 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 U jiných her se mi to nestává, buď restartuju notebook nebo vypnu hru. A jak poznám jestli si to spouštím přes intergr. grafiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červenec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 Uz nevím jak to u ntb přesně je ale v nějakým nastavení v ovladacich u nvidie jsou vypsané programy a u toho si můžeš vybrat kterou chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Vosika Odesláno Červenec 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 Když si na Uplay zkontroluju složky Watch Dogsu tak mi to hodí chybu a když dám REPAIR, hodí mě to do DOWNLOADS, ale tam nic :/ A když to zkontroluju znova tak pořád to stejný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červenec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 Odinstalovat a stáhnou znovu a nainstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert Vosika Odesláno Červenec 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 Jo, už to jde, teď to zkusim spustit a pak kdyžtak přeinstaluju ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.