kozel97 Odesláno Červenec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 Zdravím. Nemá někdo zkušenosti s TV Tunerem pro XOne? MS ho prodává na českém e-shopu, tak by mě zajímalo, jestli bude fungovat v ČR. Mám kabelovku od UPC. Kdyby měl někdo zkušenosti, tak budu rád, když se podělíte. Na netu jsem nic nenašel. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bartiik44 Odesláno Červenec 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2015 nějak ten tuner na shopu nemohu najít, mohl by jsi hodit odkaz? jinak ho mám z německa od Listopadu a zkoušel jsem ho naposledy před měsícem a pořád to nějak nešlapalo.. tak snad by brzy mohli oznámit podporu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Červenec 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2015 http://www.microsoftstore.com/store/mseea/cs_CZ/pdp/productID.318031800?srccode=cii_313311447&cpncode=45-63820356-2&WT.mc_id=PLA_CZ_GooglePLA Psal jsem na českou xbox podporu a ti vůbec nevěděli, tak jsem psal na anglickou. Zatím podpora není, ale myslím, že časem bude. U polského UPC to funguje, tak třeba za chvíli i u nás. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bartiik44 Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 ajooo, no každopádně minimálně lžou s OneGuilde, to tu nejede vůbec :D ale pokud už to i tu prodávají, tak to zkusím znovu :) zkouším na normální anténě (UPC ani nic takového tu bohužel nemáme) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Červenec 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 Anténa? Není to náhodu digitální tuner? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tumcas Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2015 Anténa je digitální pozemní vysílání (DVB-T) UPC je hádám digitální kabelové (DVB-C) ten tuner by měl umět oboje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bartiik44 Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2015 Anténa je digitální pozemní vysílání (DVB-T) UPC je hádám digitální kabelové (DVB-C) ten tuner by měl umět oboje. Děkuji za objasnění, toto bych nevěděl a začal bych zmatkovat, že jsem si to koupil a nikdy mi to nepůjde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stiglik Odesláno Červen 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2018 Dobrý den, rád bych se informoval v jakém stavu je aktuálně služba "Živého vysílání" v ČR, už funguje OneGuide? Jak moc dalece si rozumí Xbox One s klasickým Set-Top boxem? V současné době příchodu DVB-T2 přemýšlím o nákupu Set-Top boxu, protože současná TV není vybavena novým standardem a protože vlastním Xbox One, tak bych jej rád využil jako primární zařízení k "živé tv". Předem děkuji za reakce, Daniel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kozel97
Zdravím.
Nemá někdo zkušenosti s TV Tunerem pro XOne? MS ho prodává na českém e-shopu, tak by mě zajímalo, jestli bude fungovat v ČR. Mám kabelovku od UPC. Kdyby měl někdo zkušenosti, tak budu rád, když se podělíte. Na netu jsem nic nenašel.
Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.