kozel97 Odesláno Červenec 14, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2015 Zdravím. Nemá někdo zkušenosti s TV Tunerem pro XOne? MS ho prodává na českém e-shopu, tak by mě zajímalo, jestli bude fungovat v ČR. Mám kabelovku od UPC. Kdyby měl někdo zkušenosti, tak budu rád, když se podělíte. Na netu jsem nic nenašel. Díky. Citovat
0 Bartiik44 Odesláno Červenec 19, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2015 nějak ten tuner na shopu nemohu najít, mohl by jsi hodit odkaz? jinak ho mám z německa od Listopadu a zkoušel jsem ho naposledy před měsícem a pořád to nějak nešlapalo.. tak snad by brzy mohli oznámit podporu :) Citovat
0 kozel97 Odesláno Červenec 19, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2015 http://www.microsoftstore.com/store/mseea/cs_CZ/pdp/productID.318031800?srccode=cii_313311447&cpncode=45-63820356-2&WT.mc_id=PLA_CZ_GooglePLA Psal jsem na českou xbox podporu a ti vůbec nevěděli, tak jsem psal na anglickou. Zatím podpora není, ale myslím, že časem bude. U polského UPC to funguje, tak třeba za chvíli i u nás. :-) Citovat
0 Bartiik44 Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2015 ajooo, no každopádně minimálně lžou s OneGuilde, to tu nejede vůbec :D ale pokud už to i tu prodávají, tak to zkusím znovu :) zkouším na normální anténě (UPC ani nic takového tu bohužel nemáme) :D Citovat
0 kozel97 Odesláno Červenec 22, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2015 Anténa? Není to náhodu digitální tuner? Citovat
0 Tumcas Odesláno Červenec 22, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2015 Anténa je digitální pozemní vysílání (DVB-T) UPC je hádám digitální kabelové (DVB-C) ten tuner by měl umět oboje. Citovat
0 Bartiik44 Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2015 Anténa je digitální pozemní vysílání (DVB-T) UPC je hádám digitální kabelové (DVB-C) ten tuner by měl umět oboje. Děkuji za objasnění, toto bych nevěděl a začal bych zmatkovat, že jsem si to koupil a nikdy mi to nepůjde :D Citovat
0 Stiglik Odesláno Červen 17, 2018 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2018 Dobrý den, rád bych se informoval v jakém stavu je aktuálně služba "Živého vysílání" v ČR, už funguje OneGuide? Jak moc dalece si rozumí Xbox One s klasickým Set-Top boxem? V současné době příchodu DVB-T2 přemýšlím o nákupu Set-Top boxu, protože současná TV není vybavena novým standardem a protože vlastním Xbox One, tak bych jej rád využil jako primární zařízení k "živé tv". Předem děkuji za reakce, Daniel Citovat
Otázka
kozel97
Zdravím.
Nemá někdo zkušenosti s TV Tunerem pro XOne? MS ho prodává na českém e-shopu, tak by mě zajímalo, jestli bude fungovat v ČR. Mám kabelovku od UPC. Kdyby měl někdo zkušenosti, tak budu rád, když se podělíte. Na netu jsem nic nenašel.
Díky.
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.