joan07 Odesláno Červenec 17, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2015 čus.Odešel mi zdroj u stolního pc,koupil jsem novej ale když mrknu do bedny a zkusim ho tam dát tak dírky na šrouby tam jdou akorát tak že bude větrák nahoru,když to otočim tak to tam nenašroubuju páč tam vadí ta zdířka na zdrojovou šňůru.Jo a ten zdroj je nahoře v bedně takže mezi větrákem a skříní je tam tak cenťák a půl místo.No zkusim to tam nějak zítra dát i větrákem dolu ale mám pocit že to nevyjde.Díky za infa Citovat
CiD Odesláno Červenec 17, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2015 O co ted po nás chceš? :) Nevíme o jakej zdroj a skříň se jedná.... Ale i tak se mi to nezdá Citovat
joan07 Odesláno Červenec 18, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2015 no jestli nevadí když dám ten zdroj větrákem nahoru,páč místo na zdroj je v krabici nahoře tak by ten větrák byl asi jen cenŤák a půl od horní stěny tý krabice Citovat
CiD Odesláno Červenec 18, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2015 Tak ještě jednou... jakou máš bednu a zdroj? Myslím, že jsem neviděl zdroj kterej by měl větrák nahoře Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.