joan07 Odesláno Červenec 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2015 čus.Odešel mi zdroj u stolního pc,koupil jsem novej ale když mrknu do bedny a zkusim ho tam dát tak dírky na šrouby tam jdou akorát tak že bude větrák nahoru,když to otočim tak to tam nenašroubuju páč tam vadí ta zdířka na zdrojovou šňůru.Jo a ten zdroj je nahoře v bedně takže mezi větrákem a skříní je tam tak cenťák a půl místo.No zkusim to tam nějak zítra dát i větrákem dolu ale mám pocit že to nevyjde.Díky za infa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červenec 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2015 O co ted po nás chceš? :) Nevíme o jakej zdroj a skříň se jedná.... Ale i tak se mi to nezdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joan07 Odesláno Červenec 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2015 no jestli nevadí když dám ten zdroj větrákem nahoru,páč místo na zdroj je v krabici nahoře tak by ten větrák byl asi jen cenŤák a půl od horní stěny tý krabice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červenec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2015 Tak ještě jednou... jakou máš bednu a zdroj? Myslím, že jsem neviděl zdroj kterej by měl větrák nahoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.