Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS4 na Monitore: 4K / 2560x1080 / 2560 x 1440 / FullHD

Otázka

Odesláno

Caute vsetci. Temy na 4K TV tu uz boli ale chcel by som to rozsirit na viac moznosti.

Chcem si doma zriadit novy monitor ked pracujem z domu a ma napadlo ze by som ho tiez vyuzival na PS4 (ak zena bude pozerat TV).

Mate niekto skusenosti s hranim na monitore? A ake je max rozlisenie monitoru na ktorom hrate? Aka je odozva monitoru potrebna? U 4K je to moc rozmazane? 4K tiez je iba vacsinou 30hz..

Viem ze PS4 max video output je FullHD ale zaujima ma ako to vyzera - cierne pasy atd.

Cenovo by som chcel monitor do 10k (preferujem 7~8k...u 4K by to bol limit 13k) a velkost 28".

Zaujimaju ma skusenosti nie teoria :) ..kto na nejakom takom hra

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno (upraveno)

ahoj, mám doma monitor 29" 2560*1080 (http://lcd-monitory.heureka.cz/dell-u2913wm/). Není to teda 4k. Nicméně jsem to zkoušel s PS4.

Hrál jsem např. NHL 15 které je myslím 720p a celá hra se mi roztáhla naprosto hloupě přes celý monitor, tzn. postavy neodpovídali logicky měřítku 4:3.

Nezkoušel jsem žádnou FULL HD hru. Nicméně se ti to stejně buď roztáhne a je to hnus, nebo máš na boku černé pruhy a vidíš výřez 4:3, takže taky žádná pecka.

Tzn. pro mě jednoznačně je lepší monitor s klasickým poměrem stran co se PS4 týká. Vývojáři takový poměr stran (21:9) vůbec neřeší.

Monitor pak používám primárně k PC včetně hraní her (BF4 atd.) a to je naprostá bomba.

edit: ze stemu jsem si koupil Metal gear: Ground Zero a ten také nepodporuje monitor s takovým rozlišením, ale hra je FULL HD. Tzn. zde jsem měl pak na boku dva černé pruhy.

Upraveno uživatelem Luckass

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu