Algeroth Odesláno Červenec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 Zdar lidi, je tady někdo kdo má novou verzi PS4 s 1TB hardiskem ? Mě dorazila 16.7 a už po týdnu jsem ji posílal na reklamaci, protože už po 15 minutách hraní hučela na 70 dB. Samozřejmě že to tak hučet nemá, myslel jsem že jde o vadný kus. Ale když procházím recenze lidí na netu právě na tu novou verzi PS4, skoro všude vidím jako zápor nadměrnou hlučnost konzole, tak mě napadá jestli náhodou není vadná celá várka co dorazila do ČR a zda si tou reklamací vůbec nějak pomůžu.. Ale pokud mi v tom servisu budou do očí tvrdit že nový PS4 má po 15 minutách hučet více než starý Xbox 360 po 8 hodinách hraní, tak je asi prohodím oknem. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Srpen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2015 Mě to taky poměrně hučí. Ale sedím jakoby hned u konzole. Musím porovnat u někoho jiného, abych si mohl udělat nějaký závěr. Možná je to tím vedrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Algeroth Odesláno Srpen 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2015 Já to porovnával se dvěma kamarády co mají PS4 ještě v 500Gb. Rozhodně jim to nehučelo tak jak to hučelo mě. Uvidím jak pochodím na té reklamaci. Ta vysoká hlučnost je prostě závada, a pokud budou tvrdit že ne, nechám si na to vypracovat znalecký posudek, a jsem připraven se s nimi soudit. Protože já, normální člověk co dvě měsíce drhnul hajzly na brigádě abych si na to vydělal se nenechám okrádat nějakýma papalášema ze SONY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR Odesláno Srpen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2015 Chlazení PS4 celkově při větší zátěži dělá hrozný zvuky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcgilikady Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 ahoj, tak co reklamace, jak to dopadlo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 čau chci si pořídit nový ps4 s 1 Tb. Má ještě někdo negativní zkušenost s větší hlučností než u verze 500 Gb ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Mě by zajímalo co vám přijde hlučné. Moje PS4 si taky občas pěkně zařve ale přijde mi to normální. Přeci jenom se to musí chladit, no a teď po upgradu pokoje s Domácím kinem 1000W který beží přes optiku z PS4 je to ještě vetší mazec, protozže to kino taky chaldí takže po vetší zátěži (vetší přestřelka v Killzone) si taky pěkně zahučí. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.