ondra306 Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Zdravím pánové,,,nevíte kdy přijde na český trh tato upgradovaná PS4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lostkojot Odesláno Říjen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 je tam pod obrázkem napsáno : BALENÍ OBSAHUJE - PlayStation 4 s 1TB HDD (model série CUH-1200) - hru Assassins Creed: Syndicate - kód ke stažení Watch Dogs - 1x ovladač DualShock 4 - headset sluchátko - napájecí kabel - USB kabel k nabíjení ovladače - HDMI kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hoogen Odesláno Říjen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Přesně na tohle taky čekám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Říjen 6, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Mám jednu Terovku na prodejně, že jste to vy tak se na to mrknu, ale myslim si že kromě verze s uchem na krabici (500 gb), už budou všechny nové revize. Edit, tak sorry už je prodaná, jestli ještě nějaká dorazí tak se podívám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seam Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 Ahoj zeptám se nejaké nové info o nové revizi cuh-1200,respektive prodávají se konzole uz oficialne i u nás? Zatím jsem je nasel jen Mironet(ten má hodně velkou nabídku,bundly),Exasoft,Alfa ale na obrazcich jde vyčíst že je to starsi verze + lesklá strana disku tak nevím,i kdyz obrazky mohou být samozrejme pouze ilustracni,ale nerad bych aby treba meli oni chybu v popisu a prisla me starsi revize.Starosti s vrácením atd. Konzoli chci kupovat na konci října přesně na 27.jí musím mít,je to dárek,tak uz chci určitě novou revizi,a určitě bílou a myslím že 500gb bude dostačující.i když 1tera by bylo fajn na dnešní dobu,ale v bílé jsem je stejne nenasel,nebo? Ta z Xzone je tedy 1tb a je to nová revize cuh 1200 a vypadá jako pro Nemecko,koukam ze i nazev černé není Chassis Black ale Jet Black?Jaký je to v tom rozdíl? Dekuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majkom Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 a neni jedno ci je pre nemecko alebo cesko, ked to kupite u ceskeho predajcu? zaruka dva roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Goodicek Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 (upraveno) Před měsíce necelým, jsem kupoval Bundle s AC: Syndicate + Watch Dogs a jako bonus k tomu Uncharted a je to Ultimate Edition 1 TB. Revize je CUH-1216B. bral jsem u czc Chci si to dát k vánocům, nicméně už jsem párkrát hrál, zkoušel cca 4 hoďky v kuse a s hlučností nebyl žádný problém, skoro jsem to neslyšel. Upraveno Listopad 15, 2015 uživatelem Goodicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eman07 Odesláno Říjen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2016 Zdravím,Revize CUH-1216B je nejnovější typ PS4?Jak je na tom s přehříváním? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ondra306
Zdravím pánové,,,nevíte kdy přijde na český trh tato upgradovaná PS4?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
23
18
9
8
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 13
13
srp 27
12
srp 26
9
zář 23
8
Top Posters For This Question
ondra306 23 posts
martas84 18 posts
Smartmax 9 posts
giricz81 8 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
srp 13 2015
13 posts
srp 27 2015
12 posts
srp 26 2015
9 posts
zář 23 2015
8 posts
107 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.