strejda999 Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 zde jsem udělal malou ukázku jak to zhruba funguje. Vrzání židle si nevšímejte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Červenec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2015 Jak mám streamovat do nootebuku podle videa http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=od-vcerejska-muzete-streamovat-sve-xbox-one-hry-do-pc-s-windows-10-4ezu klikne na ikonku úplně dole ale já ji v nootebuku nemám co mám dělat abych to propojil.Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StriCZ3kfido Odesláno Červenec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2015 a máš ntb na stejné síti? zkoušel jsi no připojit přes kabel nebo jedeš přez wifi? já mam oboje přes kabel a jede to parádně a nic jsem ani nenastavoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červenec 31, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2015 Je potřeba zadat ip adresa xboxu one. Ja ji zadat musel. Toť vše co jsem udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Červenec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2015 mě pomohl až restart NTB pak se tam ta ikonka ukázala ale X1 na kabelu a ntb přes wifi trošku spoždění.. možná starej NTB (i3) se starou síťovkou... pokud je X1 s NTB na stejně síti nebylo potřeba zadávat IP on ho při hledání našel sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nagano80 Odesláno Srpen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2015 A chci se zeptat zvuk přes NB pojede když budu na TV koukat třeba na zprávy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 1, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2015 Ano. Zvuk jede z pc nebo ntb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR Odesláno Srpen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2015 Jaký máte se streamem zkušenosti? Jak to v reálu funguje co se týče odezvy atd?! A co kvalita obrazu... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Srpen 22, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2015 Ted vysel update na stream ve full hd. Ja myslel že to nevyuziji ale omyl. Používám to dost často. Odezva je do půl vteřiny max :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR Odesláno Srpen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2015 500ms je pro mě nehratelné jestli to je tak jak píšeš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2015 helevoe strejdo, a x0 má něco ve fullhd? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR Odesláno Srpen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 Kdybys tomu rozuměl věděl bys že už i výstup na X360 byl kompletně ve full HD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.