Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dat pryc PS?


jiricekk96

Recommended Posts

Koupil jsem si xbox(asi mesic zpatky- fungl novej v jrc) jako svoji prvni next gen konzoli. Duvodu bylo vic a i ty co pises. Po 3tydnech jsem to menil za psko. Ty dropy fps ve hrach jsou na xku sileny. Samozrejme je to hratelne vse. Ale jen co jsem domu prinesl psko a zapl stejne hry co jsem mel na xboxu byla plynulost her uplne jinde. Ale jinak je to super konzolka a nebejt tohohle pro me neduhu tak bych nikdy nemenil :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jiricek: Xbox ma letos na podzim silnejsi lineup (jak pro koho samozrejme), ale to se pristi rok bude menit. Misto zpetne kompatibility asi casem bude to PS Now, navic, zasadni tituly maj remaster, zbytek bych ja osobne hral sporadicky.

Xbox ma jednu zasadni nevyhodu - v ČR ho ma opravdu daleko mene lidi nez PS4, vlastnil jsem leta X360 a fakt me stvalo, jak se na kazdou hru organizujou souteze na PS, je spousta lidi na coop apod. Na Xboxu jich je radove daleko mene (nerikam ze nejsou).

Klidne si to kup, ale neprodavej PS4, rozhodne ne proto, ze ted na podzim nemaj zadnou velkou exkluzivitu, to by byla fakt asi chyba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skalic mám obojí a nevím co za hry jsi hrál, ale na xku mi nic moc nepadá, hry co obvykle mají problém tak ho mají špatný na obou... osobně mám daleko víc problémů s pskem jak s xkem

co se týče tématu: buď kup xone k ps4, ale určitě bych neprodával, je šumák, že ted tam nic nebude přijde situace, kdy to bude naopak a zase budeš měnit? na xko je plno super věcí jako sunset overdrive, max, ori and the blind forest a jiné hry..... vždy budou extra věci na xko a extra na psko

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tou zpetnou kompatibiltou se vsichni posrali ne? Nestiham hrat nove hry a jeste hrat ty stare :) takze za me zbytecnost. Po dlouhe dobe jako PC hrac jsem poridil konzoli a jsem nadsen z me PS4ky. Tedka dohravam Bloodborne a ja bych urcite nemenil a je to hlavne prave diky exkluzivitam.ktere jsou na PS4 za me lepsi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, chalan mozno neni financne na tom tak,aby mohol mat obidve. Hlada asi volbu,ale to je velky problem. Vsade mas vyhody aj nevyhody. Na obidvoch si najdes oblubene exkluzivity. Tazko ti poradit,co je lepsie. Tento rok je sice,co sa tyka exkluzivit na tom Xone lepsie,ale to neznamena,ze PS4 je horsia konzola. Ked mas moznost - maj aj aj. Ale nezabudaj - na jar vychadza Uncharted 4! :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Přemejšlel sem jestli jít do PS4 nebo do X1 a prostě není žádnej podstatnej důvod nebo výhoda že když už koupit nextgen konzoli tak že by to měla být PS4 než X1.

Každopádně se rozhodni podle svých priorit.

PS4 má víc multiplatformních her v 1080p a Uncharted 4. Nic víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu