Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pár rad do začátku k novému PS4


casshern1468628868

Recommended Posts

Ahoj všem,

zítra mi přijde PS4 z Mironetu. Rád bych se zeptal na pár věcí:

1) Je u PS4 nějaká CZ distrubuce a nějaká jiná? Konzole se mi zdála docela levná a na internetu někde u PS4 píšou CZ distrubuce a jinde ne:

https://www.mironet.cz/sony-playstation-4-500gb+dp196183/

2) Koupil jsem samotnou PS4 bez hry a měl v plánu si hry koupit levně přes digitální distribuci nějak jsem měl "vsugerováno" že to bude podstatně levnější (nikdy jsem PS neměl) ale dnes jsem koukal na webu PS a hry jako Zaklínač 3 nejsou podstatně levnější :-) ale co mě zajímá není u Zaklínače 3 na PS Store uvedena čeština? To samé u Far Cry. Jak to je? Tyhle hry bych chtěl s češtinou. To musím koupit krabici?

3) Chtěl bych s přítelkou hrát na jednom monitoru (TV) Diablo 3, i na tohle potřebuji krom druhého ovladače PS Plus když budeme hrát na jednom přístroji?

Dá se někde koupit ještě základní Diablo 3?

Díky.

Cass

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) CZ distribuce není, je pouze Evropská, Americká a samozřejmě Asie. Udělal jsi chybu že jsi koupil 500GB, za chvíli budeš mít ten disk plný (vlastní zkušenost) ale vždy je možnost dokoupit větší disk a vyměnit ho.

2) Levnější to není a na CZStore už vůbec ne, když teda nepočítám slevy a výprodeje. Plus krabicovku můžeš po dohrání prodat, se slotama to je trochu složitější. Osobně nakupuju hry digitálně pouze když je nějáká zajímavá ve slevě. Jiná diskuze je nad US Store, tam jsou hry většinou levnější kvůli tomu že USD=EU. Ale zase je problém s českými kreditkami, takže musíš koupit "předplacené" karty s dolary. S tou češtinou u digitálních her si nejsem jist, protože přes Store zásadně AAA hry nekupuju, snad ti poradí někdo jiný.

3) Potřebuješ ještě jeden místní účet na té samé konzoli, ten účet "spáruješ" s tím druhým ovladačem. Nic víc nemusíš dělat.

Žádná základní edice Diabla 3 na PS4 neexistuje. Je pouze ta rozšířená edice.

Pokud máš ještě dotazy, ptej se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky. No já nevím jak mě to chytne, zase tolik času na hraní nemám spíš kupuji kvůli Coop Diablu 3 a vyzkoušení Zaklínače 3. Tak zkusím mrknout na krabicove hry v JRC u nás zítra. Tam snad prodavaji i pouzite levnejsi ne?

Co je dobré pro 2 ovladače na jedné obrazovce s přítelkou (ne sporty)?

Diablo 3

Trine 2

???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele nevím jestli JRC prodává použité hry, ale vzhledem k tomu že je Zaklínač novinka, tak se bojím že tam bude za plnou palbu. Local COOP u mě jedině sporty a bojovky. Ale jinak je mnoho her Rayman, LBP, hodně indie her je pro dva lidi.

Pokud chceš levnejší použité hry tak mrkni zde na bazar nebo aukro, popř. jiné bazary.

Upraveno uživatelem Assassin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na local hry doporučuju sčeknout tento web, je tu luxusni seznam http://psnprofiles.com/forums/topic/12404-list-of-ps4-games-with-local-multiplayer/

Osobně doporučuji: Rocket League, Dead Nation: Apocalypse Edition, Diablo, LEGO hry, LBP3 :-)

Jinak pokud máš pro kačky hluboko do kapsy tak doporučuju hry kupovat zánovní placky (např tu v bazar sekci), nebo na FB skupině, atd. V JRC tě akorad natahnou na jejich marži..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:-) zase tak hluboko do kapsy není ale druhý ovladač + Zaklínač + FarCry + Diablo je ca 5 000 Kč a to nevím zda mě to chytne :-)

JRC bude na zánovní disky dražší ale zase je mám hned, nemusím nikam jezdit nebo nechat posílat ... no zase nevím co mají, zjistím dnes. Když tak vezmu nové no.

1) Jsou na všechny hry dema na vyzkoušení na PS Store nebo jen něco?

2) Je něco hodně dobrého zdarma přímo v PS Store až budeme první večer zkoušet s přítelkou co to umí?

3) Když si v přezdplaceném nebo zkušebním PS Plus stáhnu hry co dávají zdarma k PS Plus a pak mi skončí předplatné tak se již na tyhle hry nedostanu nebo mi tam zůstanou a mohu je hrát?

Upraveno uživatelem casshern
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už mám vše doma, vložím nové BR Zaklínače 3 a .... 12 hodin se bude stahovat aktualizace :-(

Mám počkat než se stáhnou ty patche nebo co ta aktualizace je nebo si to může pustit bez toho?

Když si to pustím (budu hrát) bez stažení aktualizací stáhne je nějak na pozadí zatím co budu hrát?

Díky Cass

PS: Normálně stahuji 3,2 MB a tohle jede 0,3 MB :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jestli to pomůže nebo ne, aly když si v nastavení konzole v sekci Network udělám test připojení, tak mi to ukáže, že mám třikrát tak rychlejší/větší hodnotu Downloadu než přes bezdrátové připojení, otázkou jestli to je objektivní nebo ne, taky tomu moc nevěřím.Tak či tak, mám konzoli připojenou přímo do routeru a ten 17GB patch jsem stahoval 2 hodiny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu