chápu, je to už hodně omílané téma, ale chci si pořídit nějakou herní konzoli, ale ještě před tím bych si rád přečetl nějaké názory lidí, co se vyznají v Xboxech. Chci si koupit 360, ale nevím, co od něj očekávat. Mám jedinou zkušenost s PSP (4 roky zpátky) a PS1 (10 let zpátky), což se v dnešní době nedá srovnávat. Nicméně chci jej z druhé ruky (asi Aukro), chci si prostě zahrát jen hry v době volna nebo po práci (Blue Ray nebo internetový prohlížeč nemá pro mě význam - mám SmartTV).
- Četl jsem něco, že se hry musí instalovat?
- Jak je to u něj s přehříváním?
- Má různé velikosti paměti na data (z her? nebo slouží jako prostor na nainstalované hry? nebo obojí?)?
- Jak je to s poruchovosti oproti PS4?
- Kolik zhruba mají hry GB? Budu hrát Fifu, NHL, nějaké skákačky pro dětičky
- Když budu mít malou kapacitu, můžu si připojit nějaký externí HDD, kam jdou doinstalovat další?
- Co je dobrý servisovat? Četl jsem, že tam je nějaká pasta na odvod tepla?
Otázka
*Tonek*
Zdravím,
chápu, je to už hodně omílané téma, ale chci si pořídit nějakou herní konzoli, ale ještě před tím bych si rád přečetl nějaké názory lidí, co se vyznají v Xboxech. Chci si koupit 360, ale nevím, co od něj očekávat. Mám jedinou zkušenost s PSP (4 roky zpátky) a PS1 (10 let zpátky), což se v dnešní době nedá srovnávat. Nicméně chci jej z druhé ruky (asi Aukro), chci si prostě zahrát jen hry v době volna nebo po práci (Blue Ray nebo internetový prohlížeč nemá pro mě význam - mám SmartTV).
- Četl jsem něco, že se hry musí instalovat?
- Jak je to u něj s přehříváním?
- Má různé velikosti paměti na data (z her? nebo slouží jako prostor na nainstalované hry? nebo obojí?)?
- Jak je to s poruchovosti oproti PS4?
- Kolik zhruba mají hry GB? Budu hrát Fifu, NHL, nějaké skákačky pro dětičky
- Když budu mít malou kapacitu, můžu si připojit nějaký externí HDD, kam jdou doinstalovat další?
- Co je dobrý servisovat? Četl jsem, že tam je nějaká pasta na odvod tepla?
- Proč nevolit PS3?
Díky moc za reakce! :-)
Upraveno uživatelem *Tonek*Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.