Jump to content
  • 0

Proč si koupit Xbox 360?

*Tonek*

Question

Zdravím,

chápu, je to už hodně omílané téma, ale chci si pořídit nějakou herní konzoli, ale ještě před tím bych si rád přečetl nějaké názory lidí, co se vyznají v Xboxech. Chci si koupit 360, ale nevím, co od něj očekávat. Mám jedinou zkušenost s PSP (4 roky zpátky) a PS1 (10 let zpátky), což se v dnešní době nedá srovnávat. Nicméně chci jej z druhé ruky (asi Aukro), chci si prostě zahrát jen hry v době volna nebo po práci (Blue Ray nebo internetový prohlížeč nemá pro mě význam - mám SmartTV).

- Četl jsem něco, že se hry musí instalovat?

- Jak je to u něj s přehříváním?

- Má různé velikosti paměti na data (z her? nebo slouží jako prostor na nainstalované hry? nebo obojí?)?

- Jak je to s poruchovosti oproti PS4?

- Kolik zhruba mají hry GB? Budu hrát Fifu, NHL, nějaké skákačky pro dětičky

- Když budu mít malou kapacitu, můžu si připojit nějaký externí HDD, kam jdou doinstalovat další?

- Co je dobrý servisovat? Četl jsem, že tam je nějaká pasta na odvod tepla?

- Proč nevolit PS3?

Díky moc za reakce! :-)

Edited by *Tonek*

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Ahoj, zkusím poradit.

1) Musí i nemusí...můžeš hrát z DVD anebo pokud bys nakupoval přímo na shopu MS tak hru musís instalovat na disk (tzn. například 4GB záladní model je spíše dobrý pro hraní z DVD)

2) Vlastnil jsem všechny tři modely a s tím jak vycházel novější a novější tak teploty/hluk klesali...nicméně i slim a reface modely umí pěkně topit v těchto horkých dnech..nicméně ti konzole na přehřátí nejspíš nepojde

3) viz. bod 1

4) poruchovost je ve standartních mezích..modely slim a reface jsou už velice vyladěné

5) od pár MB u indie her po několik GB u her větších

6) Lze připojit externí disk nebo usb flash disk a hrát z něj hry

7) Pasta je na čipech, řirozeně časem vysychá ale myslím, že dříve odejde něco jiného nebo xbox prodáš/vyměníš za něco jiného apod. Osobně se snažím bránit prachu aby padal do průduchů tím, že po vypnutí konzoli přykrývám a jednou do měsíce jí profoukám stlačeným vzduchem v pixle..