misa8 Odesláno Srpen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2015 Zdravim, mám xbox s RGH s 250GB HDD. Je tam hozně málo volného místa a málo her funguje. Co všechno mohu z disku smazat? Nebo spíš co tam musí zůstat aby RGH fungovalo? Moc se v tom nevyznám a zatím jsem to tady na fóru nenašel. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa8 Odesláno Srpen 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2015 Nikdo neporadí? :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prerovak Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 To by me taky zajímalo.... rekl bych ze se mi konzole zpomalila mam tam zbytecny soubory a zbytky odinstalovanych her.... Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 29, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Já jednou měsíčně spustím originál dash od MS , vlezu do Setting, tam je položka Storage a tam smaznu zbytky z odinstalovaných her, bývají tam hlavně Savy a další zůstatky z her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.