Booozan Odesláno Srpen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2015 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli nejsou někde nějaké informace o bundlech co se chystají ? :) Zajímalo by mě, jestli se plánuje 1TB verze s FIFOU 16, díky za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Srpen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2015 S jakoukoliv hrou od ea asi těžko, ea poslední dobou kují pikle s ms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Booozan Odesláno Srpen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2015 Aha, díky, tak to je škoda, tak spíš pořídit nějaký jiný zajímavý pro mě a koupit zvlášť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Srpen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2015 (upraveno) Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli nejsou někde nějaké informace o bundlech co se chystají ? :)Zajímalo by mě, jestli se plánuje 1TB verze s FIFOU 16, díky za odpovědi :) Alza jako jedna z mála nabízí od 1.září bundle Metal Gear Solid vypadá luxusně sice je to 500gb ale někomu stačí. Nemít svojí černou jdo do toho. https://www.alza.cz/sony-playstation-4-metal-gear-solid-phantom-pain-limited-edition-d2920410.htm?o=14 Upraveno Srpen 13, 2015 uživatelem craig27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Booozan Odesláno Srpen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2015 Ok, diky za info craig27 :) .. vypadá luxusně a 500Gb si myslim mi bohate staci, akorát jsem nikdy nehral tu hru (zadne předešlé dily) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Booozan
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli nejsou někde nějaké informace o bundlech co se chystají ? :)
Zajímalo by mě, jestli se plánuje 1TB verze s FIFOU 16, díky za odpovědi :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.