BeaXD Odesláno Srpen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2015 Ahoj pred tydnem sem se zaregistrovala na stranke ale jeste mi dodnes neprisel zadny aktivacni kod, pouzivam gmail a vzdy mi to prijde hned, zajima mne jestli mam stym jenom ja problem nebo i nekdo dalsi, a co stym mam delat protoze dnes mi prisel xbox a rada bych si koupila vip a zacala stahovat hry v cestine. Wlasta13 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 16, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2015 Pokud vím, tak už se VIP členem nelze stát nekdy od cervna, ukončil svou činnost. Ptal jsem se ho jestli je možné se stát VIP členem po zaplacení příspěvků a napsal mi že už skončil s překlady a že ukončil i VIP členství pro nové uživatele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeaXD Odesláno Srpen 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2015 Aha a neda se nekde ziskat ten program na prekladani her ? Hledala sem na netu a nic moc mi to nenaslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Srpen 17, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2015 Zkus napsat SZ MASTERovi na x360cz.cz že mas zájem se stát VIP členem, prý funguje dále! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeaXD Odesláno Srpen 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2015 Jo poslala jsem 2x spravu a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa8 Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 Jsem na tom uplně stejně :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzuvi Odesláno Říjen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2015 Jo poslala jsem 2x spravu a nic. Zkus napsat Zprávu třeba to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2015 Forum jeste stale funguje, ale spise uz jen preziva... Vesmes se tam uz nic nedeje...:) Ale udajne se jeste na necem pracuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Prosinec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 Tak prezivani to je...:D Je zazrak, kdyz se tam obevi 1 prispevek za 2 dny...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Prosinec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2015 Poradek? :D Nikdo se nebavi o hovadinach? Vzdyt se tam nikdo nebavi o nicem... Ruku na srdce Mastere...:) Ja osobne jsem rad, ze forum stale funguje ale nebudeme si tady nalhavat, jak to tam strasne zije... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.