filipsemo Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 Prosim- potrebuji radu- driv jsem si dal do psp lego star wars a ulozil sem si save ale neslo mi ho pozdeji nahrat- ten save byl vytvoren na verzi hry od myshooa a ted hraju verzi od marka 2080- nemuze to byt tim- pls poradte mi!!!:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 no může to bejt verzí hry..savy Z US nejdou na EU verzi hry a opačně ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filipsemo Odesláno Prosinec 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 no může to bejt verzí hry..savy Z US nejdou na EU verzi hry a opačně ;) Jasne diky- a jak zjistim verzi ty hry?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
filipsemo
Prosim- potrebuji radu- driv jsem si dal do psp lego star wars a ulozil sem si save ale neslo mi ho pozdeji nahrat- ten save byl vytvoren na verzi hry od myshooa a ted hraju verzi od marka 2080- nemuze to byt tim- pls poradte mi!!!:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts