Jirka88 Odesláno Srpen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 Prosim o radu, když vložím GTA V do Pska a chci ji zpustit, tak mi naskočí tato chyba CE-30005-8. Nevíte někco, co s tím? Probíhá mi tam teď aktualizace, nemohlo by to být tím, že musím počkat než se aktualizuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Srpen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2015 Zkus vycistit cdecko. Popripade omrkni jestli neni poskrabane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pbl.prochy Odesláno Srpen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 CE-30005-8 - Chyba BRay nebo Hdd. Ale většinou pouze škráblé nebo zaprasené :-) BRay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jirka88 Odesláno Srpen 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 Uz je to vyreseno,bylo to dvd :) muze se zamknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jirka88
Prosim o radu,
když vložím GTA V do Pska a chci ji zpustit, tak mi naskočí tato chyba CE-30005-8. Nevíte někco, co s tím? Probíhá mi tam teď aktualizace, nemohlo by to být tím, že musím počkat než se aktualizuje?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.