hans999 Odesláno Srpen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2015 (upraveno) Ahoj, taky Vám blbne Tapatalk jako mě? Mám iPhone 5 (iOS 8.4.1), Tapatalk mám na poslední verzi. Problém mám takový, že se mi tam nedaří přihlásit do tohoto fóra a ani mi nejdou prohlížet žádná témata. :? Upraveno Srpen 23, 2015 uživatelem hans999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Srpen 26, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2015 Android 5.0.1 a verze Tapatalk 5.1.1 ( Build 526) ten samý problém. Ostatní fóra jsou bez problémů :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Srpen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2015 (upraveno) Kontaktoval jsem ohledně toho Tapatalk a prý je problém v tom, že zde na foru není nainstalovaný aktuální Tapatalk plugin. Prý kontaktovali adminy s žádostí o instalaci a prosili mě, zda mohu adminy kontaktovat se stejnou žádostí. Edit: Napsal jsem adminům zprávu, tak uvidíme, zda to jsou schopni vyřešit. Upraveno Srpen 27, 2015 uživatelem tokyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.