Marr Odesláno Srpen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2015 Koukam, ze tu uplne chybi topic o tehle prave vychazejici hororovce. :) Vcera v 9:00 jsem Until Dawn zapl a v 19:10 jsem se dockal zaverecnych titulku, dohrano na jeden zatah. Jsem plnej dojmu, ale nechci tenhle MASTERPIECE nikomu vyspoilovat, tohle si proste musi clovek zahrat sam. Prave se poustim do druheho pruchodu. Btw, prezilo mi pet postav, a to jsem o dve prisel az v posledni pul hodine. :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Srpen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2015 Je to dobrý jo ? Styl hraní jako Heavy Rain ..ten mě bavil neskutečně moc. Jinak až budeš mít na prodej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Srpen 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2015 Pokud mas rad styl hrani Heavy Rain, tak tady na tom budes dost podobne, mne osobne se hra libila moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draken666 Odesláno Srpen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2015 (upraveno) Nevíte někdo zda je verze na evropském PS store v polštině, není tam bohužel psaná , ale určitě hra vyšla komplet v polské lokalizaci to vím jistě včetně dabingu, ale zde není psaná, nerad bych zbytečně vyhodil prašule, https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/until-dawn/cid=EP9000-CUSA00194_00-UNTILDAWN0000001?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=ps%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Czech+Republic&EMCID=GM300000_store, Tomb Raider např. na evropském PS store je komplet v PL ale taky není v popisu polština (mám koupeno) https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/tomb-raider-definitive-edition/cid=EP0082-CUSA00109_00-000000TOMBRAIDER?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=ps%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Czech+Republic&EMCID=GM300000_store Upraveno Srpen 26, 2015 uživatelem Draken666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Srpen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2015 Nevíte někdo zda je verze na evropském PS store v polštině, není tam bohužel psaná , ale určitě hra vyšla komplet v polské lokalizaci to vím jistě včetně dabingu, ale zde není psaná, nerad bych zbytečně vyhodil prašule, https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/until-dawn/cid=EP9000-CUSA00194_00-UNTILDAWN0000001?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=ps%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Czech+Republic&EMCID=GM300000_store, Tomb Raider např. na evropském PS store je komplet v PL ale taky není v popisu polština (mám koupeno) https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/tomb-raider-definitive-edition/cid=EP0082-CUSA00109_00-000000TOMBRAIDER?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=ps%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Czech+Republic&EMCID=GM300000_store Bacha na Until Dawn verzi koupenou ze Storu, vice lidem na forech nejde hra spustit kvuli datu vydani. Hra se jim stahne ale nespusti pry musi cekat 128 dni do vydani nejaky kiks u Sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeekey Odesláno Srpen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2015 Musim uznat paradni hra a dost me bavi. Jsem priznivcem Heavy Rain a tohle je podle meho skvelej nastupce. Jinak tez dohrano na jeden zatah a mrzi me ze doky skytani mi umrela postava jinak mi prezili dva :D ted hraju podruhe a nikdo neprezije:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silentblok Odesláno Srpen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2015 Velice se jim hra povedla. Sice mi do konce ještě chvilka zbývá, zatím mám 4 postavy. O jednu jsem přišel děsně nerad, kvůli nepovedenému quick time eventu, když nahánělo to něco, co tam zlobí. Dlouho se mi nestalo, že bych u něčeho byl tak napjat, o se bude dít dál a v určitých zvratech jsem koukal s otevřenými ústy. :) Po tomhle už se budu zase těšit na remaster Heavy Rain a Beyond. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Interista Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 Cau jde hra uprostred dialogu zapauzovat? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwwwena Odesláno Září 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2015 Teda musím říct, že je to moje první hra tohohle žánru a je to opravdu paráda. Vůbec jsem se od toho nemohl odtrhnout. Sice se moje skupinka zužila na pouhé 4 přeživší, ale už teď vím, že tuhle hru si ještě minimálně jednou zopakuji a to jsem zatím u jiné hry neudělal. Za mě 10/10. Opravdu povedeny kousek u kterého jsem se neskutečně bavil a dost i polekal. Doporučuji všem :-) a hlavně těm, kteří tvrdí, že to ani není hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Září 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2015 Je potreba anglictina? Chce koupit syn, tak jestli to nebudou vyhozeny penize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2015 Angličtina potřeba určitě je. Jednak by se připravil o příběh a jednat by místy nevěděl, jak reagovat. Každopádně angličtina není vůbec obtížná, zvládne jí i průměrný angličtinář :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Září 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2015 Tak i ja to dal na jeden zatah, moc pekny. Sice prezily jen dve, z toho jedna ta cinska cuza.. no neda se nic delat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Září 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2015 Mohl by mi někdo oskenovat obal hry? Děkuju ps:na googlu jsem hledal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Září 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2015 ....... sry, to neni on ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Mne se hra taky libila..poprve-necekane mi zemreli dva.Podruhe uz jsem chtel trofej za umrti vsech jenze v uplne posledni casti,kdy utikate z domu mi ze dvou jeden prezil a to nastve, kdyz u toho stravite x hodin kvuli jedne trofeji ktera neprijde.Potreti sem hru dohraval z donuceni a otraveni abych ziskal aspon trofeje za collectibles,all survived apod. Prekvapuje me vlastne,co na ty hre lidi videj...davam 6/10 cekal sem vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Říjen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 Pozor v textu je mozny SPOILER! Tak dnes jsem to dohral a musim rict,ze tyto hry miluju a k tomu jeste hororove filmy,takze jsem trochu ovlivnen v konecnem hodnoceni. Ale musim rict,ze tyto hry mam rad i z duvodu,ze tech 8 hodin mi bohate staci. Treba Zaklinace jsem hral mesic a pak uz jsem dialogy preskakoval,protoze me to uz nudilo. Tady hlta clovek kazde slovo a i kdyz tech qte je tam zbytecne moc,tak pasaz s Windigy kdy jsem to kosil s tou zbrani hodnotim jako TOP :) postavy jsou verohodne a ke kazde si clovek najde nejaky vztah at uz pozitivni nebo negativni a zabili by jste ji nejradeji sami :) hodnotim 9z10 po prvnim dohrani a pokud se hra bude aspon trochu lisit na zaklade mych rozhodnuti i pri druhem pruchodu tak bych dal klidne i za 10. Kdo ma PS4 a aspon trochu ma rad horory a nebo tento styl hry,tak jrcite neprohloupi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Interista Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Hosi koupil jsem PS4 s Until Dawn a pise to jestli pokracovat bez stahovatelnyho obsahu nebo pockat az se stahne....bude to mit nejaky vliv na hru nebo mam pockat? Pise to neco kolem 6hodin stahovani diky moc. To same Zaklinac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 Mladenci, me se obcas stane, ze se to zasekne a pak to nejde ani vypnout. Nekdy se i sama restartuje konzole... Nevite nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Leden 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2016 Zdravím viděl jsem na youtube gameplay Until dawn v polštině! Dnes jsem hru nainstaloval a menu nikde nemůžu najít výběr jazyka! Mám PS4 v polštině a hra je v angličtině!! Podotýkám že mám evropskou verzi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnDrE1468624997 Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 Pokud vím, tak v polštině seženeš hru pouze v Polsku, nikoliv v našich obchodech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 To není pravda, na heurece existuje jeden obchod - K24.cz, který prodává polské verze her, protože má sídlo v PL, zkusil bych je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnDrE1468624997 Odesláno Leden 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2016 To není pravda, na heurece existuje jeden obchod - K24.cz, který prodává polské verze her, protože má sídlo v PL, zkusil bych je. To je možné. Ja jsem to jen někde čet, že většinou to je pouze v ENG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Leden 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2016 já jsem také dnes pořídil ,ale překvapil mě ten velkej update 12gb :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Leden 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2016 O obchodě K24 vím ale nevěděl jsem že hra vyjde přímo v polské verzi. Koupil jsem evropskou verzi s tím že hodím konzoli do polštiny a budu tam mít min. polské titulky a nic se nekonalo!! tak jsem hru dnes prodal a stejně jsem v prd.li protože na K24 to je dočasně nedostupné!! takže se mužu jít klouzat!! :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Leden 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2016 (upraveno) Mám EU verzi GTA V, německou verzi Batmana, bůhví jakou verzi Bloodborne a vše mi jede v PL. Kolega má Until dawn z třetí ruky , zdroj neznámý a jede polsky. To jsi trefil na nějakou ultraokleštěnou verzi. Máš konzoli komplet v PL? Myslím oba řádky v nastavení s jazykem, protože občas stačí jen ten první, ale je to možné. Dále, pokud jsi přihlášen s polštinou, tak by to mohl opravit update. Edit. Ještě mám Killzone z české edice a je tam i polský dabing. Upraveno Leden 10, 2016 uživatelem michal.ostravice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.