R@d@R Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 Potřebuju pomoc. Když dám s kámošem game sharing nebo jenom si chceme poslat obrázek tak mi nenajde a já jeho taky ne .Nevíte čím to je???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 to bude tim ze game sharing asi neni na posilani obrazku..k tomu aby si moh posilat obrazky pres infraport musis mit naky hombrew.. ..a co ten nazev topicu.?? :blink: :!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 woko obrázky jdou posílat po wifi i bez CFW :) radar: v nastavení wifi koukni jestli máte oba nastavenej stejnej channel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 au! Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 lol öbrýzky se posílají v PSP-PHOTO jeden dá SEND a druhý RECEIVE a máte to ..v NETWORK SETTING musíte mít oba stejný kanál /channel/ a nebo automatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
R@d@R
Potřebuju pomoc. Když dám s kámošem game sharing nebo jenom si chceme poslat obrázek tak mi nenajde a já jeho taky ne .Nevíte čím to je????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts