nohell Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 Čaute, mám dotaz ohledně nejlepší televize k hraní na ps4, má člověk jít do UHD nebo spíše do nějaké kvalitní LEDKY, případně by mě zajímaly Vaše zkušenosti nebo rovou tipy na konkrétní telky, kolem 55`, díky, m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 http://console-forum.net/tema/170960-tv-k-ps4?highlight=televize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 nevím co čekáš za odpověd pokud na to máš tak si kup uhd za 70 býků :) mě osobně to příjde jako zbytečný dotaz občanku snad máš takže si kup na co máš a co se ti líbí ale ptát se jaká tv je nejlepší je podle mě blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nohell Odesláno Září 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 kjuler: díky, myslel jsem, že to tady někde bude, ale hledal jsem málo (příště budu více), kouknu Samopall: pokud je moje otázka zbytečná, pak Tvá odpověď mi přijde ještě zbytečnější, takže díky za Tvůj čas ... (i když je pravda, že UHD za 25 tis. je prostě nesmysl) myslím, že nejsem jediný, kdo chce novou telku na hraní (filmy atd.), na chvíli se nechal zlákat UHD, pak četl, zjišťoval a došel k tomu, že telky jako: panasonic tx-55as640e, panasonic tx-55as740e, samsung ue55h6200, samsung ue55h6400, samsung ue55h7000 nebo Sony Bravia KDL-50W805B budou mnohem rozumnější volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 (upraveno) Na co ti bude UHD televize? Z PS4 stejně víc než FHD nedostaneš a pokud nemáš v počítači 2xGTX 970 tak taky ne (teda pokud by jsi tu televizi zapojoval na počítač). A rozdíl mezi HD televizním kanále na FHD televizi a UHD televizi nepoznáš, protože to má svoje pevné nastavené rozlišení. Raději si kup nějákou LEDku přímo od SONY popř. plazmu od Panasonicu. Já osobně mám LED televizi SONY Bravia KDL-40R474A a naprostá spokojenost už ji mám 3 roky a nikdy ne mi nestalo že bych měl s PS4 problémy s obrazem, televize si vše sama nastaví. Upraveno Září 6, 2015 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 nohell jasně myslel jsem to tak že nikdo ti líp neporadí než ty sám ty se na to budeš dívat nebo hrát takže máš koupit podle sebe a to dá zdravý rozum že televizi od SONY nic nezkazíž na to jsi se přece nemusel ptát ale chápu že ti šlo o nějaky tip na konkretní bednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nohell Odesláno Září 6, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 :) tak tak, člověk jde na shop a televizí je tam milión a všechny začínají FANTASTICKÁ, DOKONALÁ atd. a je mi jasný, že v 90% případu by to vyšlo nastejno, šlo mi spíš o typ ala ... taky jsem to řešil, vzal jsem tu a tu a naprostá spokojenost ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figi-1 Odesláno Září 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2015 Ahoj taky jsem chtel novou tv na hry a na filmy. Taky jsem zvazoval nad uhd ale zatim je brzo na takovou tv protoze hry ti stejne pobezi jen v 1080p a nakonec jsem koupil full hd samsung 6270 a jsem strasne moc spokojen. Krasny obraz jak na hry tak na filmy. Jak bluray tak filmy z hdd. Velikost je taky suprova. http://televize.heureka.cz/samsung-ue55h6270/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buladog Odesláno Září 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2015 Čaute, mám dotaz ohledně nejlepší televize k hraní na ps4, má člověk jít do UHD nebo spíše do nějaké kvalitní LEDKY, případně by mě zajímaly Vaše zkušenosti nebo rovou tipy na konkrétní telky, kolem 55`, díky, m Můžu jedině doporučit Sony konkrétně model 55w805b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nohell Odesláno Září 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2015 moc Vám všem díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KingPat Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 (upraveno) Az si kupis UHD napis ako sa na tom hra. Lebo jedine co som cital je - vypadalo to na youtube video dobre ale nikto to este nema mi pride, alebo na tom nikto nehral ps4 A hlave..bigger = better. Takze ak idem po novu TV tak min 60" skor 65" Upraveno Září 9, 2015 uživatelem KingPat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 libcenko Odesláno Září 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2015 Trošku mimo téma. Jen pro zajímavost. Mě by zajímalo na co máte ty 3D tv, jak tady doporučujete. To využíváte? Parádní tv se dá v klidu koupit kolem 15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kometa Odesláno Září 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2015 Nebo projektor. ze 3 metrů uhlopříčka 100" a full HD. Luxus :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Září 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2015 Osobně jedu Panasonic Viera a asi bych nemenil... měl jsem možnost hrát pár měsíců i na LG (o 8k dražší) a žádnej extra rozdíl... až na 3D které bylo ještě u X360 na AC3 fakt super... :) teď už bych si spíš koupil projektor... pokud na to máš ovšem prostor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buladog Odesláno Září 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2015 Trošku mimo téma. Jen pro zajímavost. Mě by zajímalo na co máte ty 3D tv, jak tady doporučujete. To využíváte? Parádní tv se dá v klidu koupit kolem 15. Ahoj, tazatel chtěl původně poradit 55 palců proto je tam vyšší cena. Rozhodně neplatí větší TV je lepší, úhlopříčku určitě je vhodné zvolit podle toho z jaké vzdálenosti TV budeme sledovat. Co se týče toho 3D tak samotnou funkci 3D nevyužije pro hraní ale do televizi které podporují 3D se dává minimálně 100 Hz panel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nohell Odesláno Září 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2015 už jsem skoro šel pro samsung ue55h6270, ale asi si připlatím za sony nebo panasonic, ať to má alespoň 200 Hz panel (předpokládám, že ten rozdíl poznat jde - rád se nechám vyvézt z omylu). já osobně 3D vůbec nepotřebuju, takže kdyby měl někdo tip na 55 palců, bez 3D a min. 200 Hz, tak sem s tím ... za mě zatím vede sony kdl 55w807c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figi-1 Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Ten samsung pro ktery si sel mam a je to super TV jestli to ma 100 hz nebo 500 hz je to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nohell Odesláno Září 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 to je právě otázka, jestli je to ten snobáckej rozdíl, který člověk stejně nepozná a má jen dobrý pocit, že má TV od 10 dražší nebo je to fakt něco, za co si stojí připlatit ... rád si tuhle otázku nechám zodpovědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Rozdíl poznáš jenom při předváděcích demech výrobců a při závěrečných titulcích např. u filmu, tam je ten rozdíl obrovský. Jinak se jedná o pouhý marketingový trik, jak z lidí vytáhnout peníze za funkci, kterou zákazník prostě musí mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majkom Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Nechcem ta sklamat, ale 8kova sony 200Hz panel nemá... inac, 120Hz vs 240Hz panel rozdiel spoznas, ale pokial nemas doma oba, tak ta moc 120Hz panel mrziet nebude, staci... ina věc je 50Hz, to by som doma nezniesol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nohell Odesláno Září 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 50 Hz má moje stará samsung ledka, takže Samsung UE55H6270 za 19 je asi jasná volba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 tady je článek zabejvající se přímo frekvencema vykreslování ;) a jak se tam píše, tak 120Hz+ vypadá většinou stejně jako 60Hz http://www.rtings.com/tv/learn/what-is-the-refresh-rate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nohell Odesláno Září 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 to by ale znamenalo, že na tomhle parametru vůbec nezáleží :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 no taky to tam píšou, že je to jen marketingovej tah :D teda zatim jsem televize nikde nezkoumal (kromě internetu), takže na vlastní oči nemůžu posoudit (kamarád má 200Hz - my doma 100, rozdíl nepoznávám žádnej), ale jinak je to tak, jak psal Assassin ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figi-1 Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Vsak na tom ani vubec nezalezi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majkom Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 Pisu to na netu, musi to byt pravda:) ak niekto nevidi rozdiel pri vykresleni pohybu medzi 60 a 120 hz panelom, trpu nejakou poruchou. 120 vs 240 uz tak badatelne nie je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nohell
Čaute, mám dotaz ohledně nejlepší televize k hraní na ps4, má člověk jít do UHD nebo spíše do nějaké kvalitní LEDKY, případně by mě zajímaly Vaše zkušenosti nebo rovou tipy na konkrétní telky, kolem 55`, díky, m
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
34 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.