Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejlepší televize k hraní


nohell

Otázka

Recommended Posts

  • 0

kjuler: díky, myslel jsem, že to tady někde bude, ale hledal jsem málo (příště budu více), kouknu

Samopall: pokud je moje otázka zbytečná, pak Tvá odpověď mi přijde ještě zbytečnější, takže díky za Tvůj čas ... (i když je pravda, že UHD za 25 tis. je prostě nesmysl)

myslím, že nejsem jediný, kdo chce novou telku na hraní (filmy atd.), na chvíli se nechal zlákat UHD, pak četl, zjišťoval a došel k tomu, že telky jako: panasonic tx-55as640e, panasonic tx-55as740e, samsung ue55h6200, samsung ue55h6400, samsung ue55h7000 nebo Sony Bravia KDL-50W805B budou mnohem rozumnější volba

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Na co ti bude UHD televize? Z PS4 stejně víc než FHD nedostaneš a pokud nemáš v počítači 2xGTX 970 tak taky ne (teda pokud by jsi tu televizi zapojoval na počítač). A rozdíl mezi HD televizním kanále na FHD televizi a UHD televizi nepoznáš, protože to má svoje pevné nastavené rozlišení. Raději si kup nějákou LEDku přímo od SONY popř. plazmu od Panasonicu.

Já osobně mám LED televizi SONY Bravia KDL-40R474A a naprostá spokojenost už ji mám 3 roky a nikdy ne mi nestalo že bych měl s PS4 problémy s obrazem, televize si vše sama nastaví.

Upraveno uživatelem Assassin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

nohell jasně myslel jsem to tak že nikdo ti líp neporadí než ty sám ty se na to budeš dívat nebo hrát takže máš koupit podle sebe a to dá zdravý rozum že televizi od SONY nic nezkazíž na to jsi se přece nemusel ptát ale chápu že ti šlo o nějaky tip na konkretní bednu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj taky jsem chtel novou tv na hry a na filmy. Taky jsem zvazoval nad uhd ale zatim je brzo na takovou tv protoze hry ti stejne pobezi jen v 1080p a nakonec jsem koupil full hd samsung 6270 a jsem strasne moc spokojen. Krasny obraz jak na hry tak na filmy. Jak bluray tak filmy z hdd. Velikost je taky suprova.

http://televize.heureka.cz/samsung-ue55h6270/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Čaute, mám dotaz ohledně nejlepší televize k hraní na ps4, má člověk jít do UHD nebo spíše do nějaké kvalitní LEDKY, případně by mě zajímaly Vaše zkušenosti nebo rovou tipy na konkrétní telky, kolem 55`, díky, m

Můžu jedině doporučit Sony konkrétně model 55w805b

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Az si kupis UHD napis ako sa na tom hra. Lebo jedine co som cital je - vypadalo to na youtube video dobre ale nikto to este nema mi pride, alebo na tom nikto nehral ps4

A hlave..bigger = better. Takze ak idem po novu TV tak min 60" skor 65"

Upraveno uživatelem KingPat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Osobně jedu Panasonic Viera a asi bych nemenil... měl jsem možnost hrát pár měsíců i na LG (o 8k dražší) a žádnej extra rozdíl... až na 3D které bylo ještě u X360 na AC3 fakt super... :)

teď už bych si spíš koupil projektor... pokud na to máš ovšem prostor...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Trošku mimo téma. Jen pro zajímavost. Mě by zajímalo na co máte ty 3D tv, jak tady doporučujete. To využíváte?

Parádní tv se dá v klidu koupit kolem 15.

Ahoj, tazatel chtěl původně poradit 55 palců proto je tam vyšší cena.

Rozhodně neplatí větší TV je lepší, úhlopříčku určitě je vhodné zvolit podle toho z jaké vzdálenosti TV budeme sledovat.

Co se týče toho 3D tak samotnou funkci 3D nevyužije pro hraní ale do televizi které podporují 3D se dává minimálně 100 Hz panel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

už jsem skoro šel pro samsung ue55h6270, ale asi si připlatím za sony nebo panasonic, ať to má alespoň 200 Hz panel (předpokládám, že ten rozdíl poznat jde - rád se nechám vyvézt z omylu). já osobně 3D vůbec nepotřebuju, takže kdyby měl někdo tip na 55 palců, bez 3D a min. 200 Hz, tak sem s tím ... za mě zatím vede sony kdl 55w807c

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Rozdíl poznáš jenom při předváděcích demech výrobců a při závěrečných titulcích např. u filmu, tam je ten rozdíl obrovský. Jinak se jedná o pouhý marketingový trik, jak z lidí vytáhnout peníze za funkci, kterou zákazník prostě musí mít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

no taky to tam píšou, že je to jen marketingovej tah :D teda zatim jsem televize nikde nezkoumal (kromě internetu), takže na vlastní oči nemůžu posoudit (kamarád má 200Hz - my doma 100, rozdíl nepoznávám žádnej), ale jinak je to tak, jak psal Assassin ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu