WoKo_O Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 Tak kolik z vas vlastni Powerball.?? Musim rict ze je to celkem zabavna vec..mozna ze se casem dostavej i nejaky vysledky...co si o powerballu myslite.?? Jaky mate modely.? Pro neznalce..O co vlastne jde: Powerball je koule rotující kolem osy, jejíž konce jsou zapojeny do ocelového prstence. Rychle roztočený powerball má osovou stabilitu, vysoký točivý moment a tendeci setrvávat v původní poloze, což vede k odolávání silám směřujícím k naklonění osy, a to pohybem kolmým k působící síle. Prakticky to znamená, že síla ruky zvyšuje rotaci powerballu, ale zároveň s tím zvyšuje i jeho odpor, takže vzniká dojem, že držíte živý objekt, který vždy přesně reaguje na pohyb vaší ruky.Powerball má široké uplatnění při posilování a rehabilitaci, pro sporty jako je golf, tenis, cyklistika, lezectví, pro hráče na strunné, dechové a klávesové nástroje a pro operátory počítačů a další pracovníky, pro něž je klávesnice počítače základním pracovním nástrojem. Každý z nich ocení přínosy, které má používání powerballu. Žádný jiný cvik, nářádí nebo zařízení nemá tak rychlý a významný vliv na formování a posilování prstů, rukou, zápěstí a paží. Kromě toho má powerball neocenitelnou schopnost uvolňovat a posilovat ramena. Jakmile se s powerballem sžijete a naučíte se jej používat, okamžitě pocítíte efekt a každodenní růst výkonu a síly. V oblasti rehabilitace má powerball roli především při řešení syndromu karpálního tunelu a RSI (postižení ruky vzniklé při práci s klavesnicí počítače). Podte o tom diskutovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 totalni sh*t :) edit: pro ty co to nevideli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 nahodou, ja bych powerball bral... kdyby nebyl tak drahej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 2jogurt:myslim ze 475 Kc neni tak hrozna cena..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 no jo jenže 475kc ,za celkem zbytečnost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 2jogurt:myslim ze 475 Kc neni tak hrozna cena..:) jasne, ale ja bych chtel s pocitadlem a podsvicenej atd... a to stoji 1500 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 ja mam powerball tatik si ho loni koupil a pouzil he dohromady tak 10x :D:D inac fpoho vecicka ale nedelam s nou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 no jo jenže 475kc ,za celkem zbytečnost.. proc myslis ze je to zbytecnost.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 Je to suprová věcička, která při dražších modelech dává opravdu zabrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 Ja mam Blue neon s měřičem a nestěžuju si :) Nelituju toho že jsem si ho koupil, je to parádní věcička... Jakej máte nejlepší výkon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 mam 250Hz :D:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 Já to parkrat zkousel a jenom jednou roztocil :( . Hold nemmam v ruce ten honici grif :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 mam to a je to good ale jak se to toci dela to hluk a nemuzu to tocit pri telce atd kze to netocim vubec protoze nemam cas si jen tak stoupnout a tocit powerbalem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 ja powerball sice mam a je super,ale ted ho nemuzu pouzivat protoze matka mi vyluxovala sroubky kdyz sem ho jednou rozebral :roll::( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuananhcz Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 mno kdyz jsem dostal powerball tak jsem si s nim hral kazdy den od rano do vecera ....ale po tydnu me to prestalo bavit a ted jsem natolik liny ze se mi to nechce ani roztocit :cheesygrin: Edit:cim to roztacite?tim provazkem nebo rukou...ja osobne rukou8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 roztacel sem to rukou nebo palcem,btw nevite nekdo kde bych sehnal do powerballu novy sroubky??ten svuj sem pouzival tak dva mesice a pak sem o ty sroubky prisel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuananhcz Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 roztacel sem to rukou nebo palcem,btw nevite nekdo kde bych sehnal do powerballu novy sroubky??ten svuj sem pouzival tak dva mesice a pak sem o ty sroubky prisel :( nevim dojdi si do treba do OBI mozna tam nejaky budu mit EDIT:proc si to psp vubec rozebiral???:cheesygrin: EDIT:zbyly mi sroubky od psp a zkousel jsem je namontovat do powerballu a docela pasujou...nemel bys zajem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 proc myslis ze je to zbytecnost.? Kvůli tomu ,že ti to dlouho nevydrží.Koupil jsem si plastelínu,na kterou všichni říkali jak je dobrá a hrál jsme si s ní 10x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lflute Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Já sem si koupil v září, nekupoval sem si novej, koupil sem to od jednoho týpka co to dostal k notebooku, ani nevěděl, že mi prodává screamer (to je ten s dírama je hlasitější a dražší:D) a měl sem ho za 200 uplně novej. Používal sem ho ze začátku každej den, vim že to bude znít jak reklama:cheesygrin:, ale po tejdnu se mi začala moje svalovina výrazně zvětšovat8). Pak sem s tim moc často netočil, spíš když sem si vzpomněl, ale teď mně to zase chytlo, takže točim proto todle píšu tak dlouho :). Takže naprostá spokojenost, je to super na odreagování a zároveň posilování, prostě to člověka chytí a nepustí :D , akorát ten muj screamer dělá celkem hluk:bash:. A o počítadle sem dřív přemejšlel a teď si řikám,. že je to zbytečný 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
betler Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 je to dobra vec.. Ale vcera sem rozbil pocitadlo kdyz me to vyletelo z ruky.. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Mam ho ale pro me jsou to vyhozené peníze !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 Nedávno sem si koupil Pro Neon Blue a musím říct že je to nejzábavnější účinné posilování co znám. Jako že tady někdo píše že je to zbytečnost a že to stejně skončí v šuplíku zaprášený, tak mam na to jiný názor. To pak by si nikdo nekoupil např. činky na posilování. Co je na nich zábavného a taky to není moc levná záležitost, ale člověk si je koupí aby posiloval a to už záleží na jeho vůli jestli je bude používat. Mno a powerball posiluje dost účinně,takže už záleží na člověku jestli chce mit ruku jako Arnold :D ... Jinak jaký máte rekord,já mám 11 658 ot/m...A furt se zlepšuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rada Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 ja zatim neco okolo 9000ot/m ale musim to porad roztacet provazkem rukoum mi to nejak nejde udrzet pak.jinak mam powerball ze signature edition+příslušenství to dělalo asi 1550 a jeden tady na foru ho prodal za 700 takze docela v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 njn chce to trenink,taky sem začínal na 9000 ot/m ,ale člověk se v tom tak zlepšuje, že za chvilku budeš v pohodě točit 11 000 ot/m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fila.Kulis Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 Powerball je super dostal sem ho od ,,Jeziska,, :) a docela good , po dvou dnech pouzivani sem skoro nemoch hejbat rukou ... ale super hracicka kdyz mate displai a vite kolik ste natocili :) asi se zapisu do ligy.... :) PS: jeste bych zalozil topic kolik ste natocili aneb rekordy hracu z console :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.