Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

>>Powerball-Diskuze<<


WoKo_O

Recommended Posts

Tak kolik z vas vlastni Powerball.?? Musim rict ze je to celkem zabavna vec..mozna ze se casem dostavej i nejaky vysledky...co si o powerballu myslite.?? Jaky mate modely.?

Pro neznalce..O co vlastne jde:

Powerball je koule rotující kolem osy, jejíž konce jsou zapojeny do ocelového prstence. Rychle roztočený powerball má osovou stabilitu, vysoký točivý moment a tendeci setrvávat v původní poloze, což vede k odolávání silám směřujícím k naklonění osy, a to pohybem kolmým k působící síle. Prakticky to znamená, že síla ruky zvyšuje rotaci powerballu, ale zároveň s tím zvyšuje i jeho odpor, takže vzniká dojem, že držíte živý objekt, který vždy přesně reaguje na pohyb vaší ruky.Powerball má široké uplatnění při posilování a rehabilitaci, pro sporty jako je golf, tenis, cyklistika, lezectví, pro hráče na strunné, dechové a klávesové nástroje a pro operátory počítačů a další pracovníky, pro něž je klávesnice počítače základním pracovním nástrojem. Každý z nich ocení přínosy, které má používání powerballu.

Žádný jiný cvik, nářádí nebo zařízení nemá tak rychlý a významný vliv na formování a posilování prstů, rukou, zápěstí a paží. Kromě toho má powerball neocenitelnou schopnost uvolňovat a posilovat ramena.

Jakmile se s powerballem sžijete a naučíte se jej používat, okamžitě pocítíte efekt a každodenní růst výkonu a síly.

V oblasti rehabilitace má powerball roli především při řešení syndromu karpálního tunelu a RSI (postižení ruky vzniklé při práci s klavesnicí počítače).

Podte o tom diskutovat..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mno kdyz jsem dostal powerball tak jsem si s nim hral kazdy den od rano do vecera ....ale po tydnu me to prestalo bavit a ted jsem natolik liny ze se mi to nechce ani roztocit :cheesygrin:

Edit:cim to roztacite?tim provazkem nebo rukou...ja osobne rukou8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

roztacel sem to rukou nebo palcem,btw nevite nekdo kde bych sehnal do powerballu novy sroubky??ten svuj sem pouzival tak dva mesice a pak sem o ty sroubky prisel :(

nevim dojdi si do treba do OBI mozna tam nejaky budu mit

EDIT:proc si to psp vubec rozebiral???:cheesygrin:

EDIT:zbyly mi sroubky od psp a zkousel jsem je namontovat do powerballu a docela pasujou...nemel bys zajem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já sem si koupil v září, nekupoval sem si novej, koupil sem to od jednoho týpka co to dostal k notebooku, ani nevěděl, že mi prodává screamer (to je ten s dírama je hlasitější a dražší:D) a měl sem ho za 200 uplně novej. Používal sem ho ze začátku každej den, vim že to bude znít jak reklama:cheesygrin:, ale po tejdnu se mi začala moje svalovina výrazně zvětšovat8). Pak sem s tim moc často netočil, spíš když sem si vzpomněl, ale teď mně to zase chytlo, takže točim proto todle píšu tak dlouho :). Takže naprostá spokojenost, je to super na odreagování a zároveň posilování, prostě to člověka chytí a nepustí :D , akorát ten muj screamer dělá celkem hluk:bash:. A o počítadle sem dřív přemejšlel a teď si řikám,. že je to zbytečný 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedávno sem si koupil Pro Neon Blue a musím říct že je to nejzábavnější účinné posilování co znám. Jako že tady někdo píše že je to zbytečnost a že to stejně skončí v šuplíku zaprášený, tak mam na to jiný názor. To pak by si nikdo nekoupil např. činky na posilování. Co je na nich zábavného a taky to není moc levná záležitost, ale člověk si je koupí aby posiloval a to už záleží na jeho vůli jestli je bude používat. Mno a powerball posiluje dost účinně,takže už záleží na člověku jestli chce mit ruku jako Arnold :D ...

Jinak jaký máte rekord,já mám 11 658 ot/m...A furt se zlepšuju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Powerball je super dostal sem ho od ,,Jeziska,, :) a docela good , po dvou dnech pouzivani sem skoro nemoch hejbat rukou ... ale super hracicka kdyz mate displai a vite kolik ste natocili :) asi se zapisu do ligy.... :)

PS: jeste bych zalozil topic kolik ste natocili aneb rekordy hracu z console :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu