Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak kolik z vas vlastni Powerball.?? Musim rict ze je to celkem zabavna vec..mozna ze se casem dostavej i nejaky vysledky...co si o powerballu myslite.?? Jaky mate modely.?

Pro neznalce..O co vlastne jde:

Powerball je koule rotující kolem osy, jejíž konce jsou zapojeny do ocelového prstence. Rychle roztočený powerball má osovou stabilitu, vysoký točivý moment a tendeci setrvávat v původní poloze, což vede k odolávání silám směřujícím k naklonění osy, a to pohybem kolmým k působící síle. Prakticky to znamená, že síla ruky zvyšuje rotaci powerballu, ale zároveň s tím zvyšuje i jeho odpor, takže vzniká dojem, že držíte živý objekt, který vždy přesně reaguje na pohyb vaší ruky.Powerball má široké uplatnění při posilování a rehabilitaci, pro sporty jako je golf, tenis, cyklistika, lezectví, pro hráče na strunné, dechové a klávesové nástroje a pro operátory počítačů a další pracovníky, pro něž je klávesnice počítače základním pracovním nástrojem. Každý z nich ocení přínosy, které má používání powerballu.

Žádný jiný cvik, nářádí nebo zařízení nemá tak rychlý a významný vliv na formování a posilování prstů, rukou, zápěstí a paží. Kromě toho má powerball neocenitelnou schopnost uvolňovat a posilovat ramena.

Jakmile se s powerballem sžijete a naučíte se jej používat, okamžitě pocítíte efekt a každodenní růst výkonu a síly.

V oblasti rehabilitace má powerball roli především při řešení syndromu karpálního tunelu a RSI (postižení ruky vzniklé při práci s klavesnicí počítače).

Podte o tom diskutovat..

Odesláno
roztacel sem to rukou nebo palcem,btw nevite nekdo kde bych sehnal do powerballu novy sroubky??ten svuj sem pouzival tak dva mesice a pak sem o ty sroubky prisel :(

nevim dojdi si do treba do OBI mozna tam nejaky budu mit

EDIT:proc si to psp vubec rozebiral???:cheesygrin:

EDIT:zbyly mi sroubky od psp a zkousel jsem je namontovat do powerballu a docela pasujou...nemel bys zajem?

Odesláno

Já sem si koupil v září, nekupoval sem si novej, koupil sem to od jednoho týpka co to dostal k notebooku, ani nevěděl, že mi prodává screamer (to je ten s dírama je hlasitější a dražší:D) a měl sem ho za 200 uplně novej. Používal sem ho ze začátku každej den, vim že to bude znít jak reklama:cheesygrin:, ale po tejdnu se mi začala moje svalovina výrazně zvětšovat8). Pak sem s tim moc často netočil, spíš když sem si vzpomněl, ale teď mně to zase chytlo, takže točim proto todle píšu tak dlouho :). Takže naprostá spokojenost, je to super na odreagování a zároveň posilování, prostě to člověka chytí a nepustí :D , akorát ten muj screamer dělá celkem hluk:bash:. A o počítadle sem dřív přemejšlel a teď si řikám,. že je to zbytečný 8)

Odesláno

Nedávno sem si koupil Pro Neon Blue a musím říct že je to nejzábavnější účinné posilování co znám. Jako že tady někdo píše že je to zbytečnost a že to stejně skončí v šuplíku zaprášený, tak mam na to jiný názor. To pak by si nikdo nekoupil např. činky na posilování. Co je na nich zábavného a taky to není moc levná záležitost, ale člověk si je koupí aby posiloval a to už záleží na jeho vůli jestli je bude používat. Mno a powerball posiluje dost účinně,takže už záleží na člověku jestli chce mit ruku jako Arnold :D ...

Jinak jaký máte rekord,já mám 11 658 ot/m...A furt se zlepšuju

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu