Jambo Odesláno Duben 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2007 to sa len zda :D horsi su lvl 2 questy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 Tak jsem si to stáhnul a musim říct že je to fakt super hra a liší se to že hraju za muže nebo za ženu ??? Akorát mi tam vaděj ty až moc velký zbraně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 je jedno za jaký pohlaví hraješ. hlavní je výbava. jak který zbraně sou velký. já mam nějakej bone blade nebo tak nějak se to menuje a je to malý a útoky s tim sou rychlý. ne jako u kladiva nebo tý kosy nebo co to je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Duben 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2007 No tak třeba na začátku ten Iron sword je velkej jak kráva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubislav Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 Cawte all.... hele ja bych si tuhle parbu rad zahral ale nemam ji kaj sosnout.. muzete mi dat nejaky tip?? Ja tuhle hru nikde nenasel... :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.