Deutsch Odesláno Září 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2015 přesně :D akorát se to tam vše nevlze.. nějak to mám mazat průběžně ty importovaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnificent Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Na jakou hrajete obtížnost?Já čekám až mi přijde domů tak zatím hraju jen demo , zezačátku jsem hrál na regular a teď hraju na profesional a to už je celkem síla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Hraju na top player nebo lepe superstar. Na slabsi obtiznost to neni ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 jedině superstar když už ne online. Gameplay se letos povedl, jenom jsem zklamanej z Become a Legend, ten mod je každým rokem odfláknutější :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Je to pecka tenhle rok no. To je fakt. Povedlo se jim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 No kazdopadne pes je super,skvely je,ze se do ps4 daji nahrat patche s dresy apod.,doufam ze jich bude vic a pujdou vsechny. Jen nevim jak to je s volnym mistem,protoze vse mi tam nahrat neslo vse Hral jsem vzdy fifu,ale tenhle rok je naprosto stejna,proto jsem sel do pes a super,chybi mi jen mod fut,ktery pes nema,ale to je jedno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Na netu jsem nasel nejaky patch 1.0 uz ste ho nekdo zkousel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xavier Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Zdravím. Ja som to skúšal dneska editovať. http://www.pesworld.co.uk/p/pes-2014-files.html Presne toto čo má 46,04 mb. Nevedel som tam zmeniť logá. Napríklad ako Anglická liga atď. Asi v tomto update neboli. Tak som hru radšej odinštaloval a znovu nainštaloval aby mi to tam neostalo, lebo všetko som tam nakopíroval. (Nechcel som aby mi to tam ostalo a nevedel som ako to vymazať) Asi radšej počkám na nejaký full patch, kde bude všetko a aj presný návod. Lebo som nevedel podla jedného videa na youtube, že či to tam mám kopírovať ako len niektoré označené alebo všetky naraz. A to isté potom, keď som prešiel z dresov na logá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 No jasny,tohle tam uz mam hozene,ale patch jsem videl,kde byla i nemecka liga,tak ten myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Delal jsem to postupne prvne jsem si dal na flashku jen loga pak z flashky vymazal dal dresy a pak dalsi. Protoze jak jsme tam importoval vse tak to bylo porozhazovane a neprehledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Neznate nejakou cz fan stranku Kde by treba popisovali jednotlive mody v pes,jde mi hlavne o my club Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 No s českým forem to bude těžký. Ale použij google.translate nebo lepší překladač. A nebo překládej sám pokud alespoň trochu ovládáš angličtinu tak ty lidi píšou většinou jednoduše. http://www.neoseeker.com/forums/89189/ http://www.pesgaming.com/forumdisplay.php?f=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Jde mi o my club..zajimalo by.me jak to chodi,co kde udelat apod...potreboval bych nekde nejaky navod,informace k tomu vsemu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Dneska KONAMI předvedlo velký fail, totiž oznámili, že update, který aktualizuje soupisky pro letošní ročník (a který by měl být samozřejmostí už při launchi) bude dostupný 29.října. Možná mám zkreslené představy, ale jestliže si já doma na konzoli upravím přestupy u cca deseti největších týmů za hodinu, co jim na tom může trvat 6 týdnů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnificent Odesláno Září 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2015 Tak už ho mám doma.Vypadá to zatím libově.Za koho nejradši hrajete?Já za Manchester United:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Září 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2015 Je to pecka fotbal a ovladani je super. Ja to tak stridam hraju online division. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Září 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2015 Ty loadinky me zničí,to ke priserny,taky me stve,ze tam neni manager mod,nespravuju tym,nekupuju hrace do tymu,jako to bylo loni,ofline mod Kdybyste nekdo chtel pes koupit,asi jej prodam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2015 Pokud chceš spravovat tým, kupovat hráče apod., tak na to tam je Master league, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Září 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2015 jasný, máš pravdu, jsem ♥♥♥♥♥... no ale stejnak, moje nadšení z pes nějak upadává, přestává mne to bavit, při online hraní mi příjde ře hráči nereagujou na to jak mačkám nebo opožděně, nepřepínají se mi, jak já chci apod...je to nějaký divný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Září 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2015 Ahoj ty tak to mas pripojenim hral jsem hned prvni zapas a zdalo se mi to same kdyz jsem prepnul na jineho hrace prihraval atd vse bylo opozdene rikal jsem si co to je ale pak uz ty dalsi zapasy byly v pohode a reaguje vse jak ma. Ono ti to nahore v pravem hornim rohu ukazuje ty tri carky internetu kdyz je to spatne pripojeni tak uz mas dve atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Září 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2015 Byl jsem take dlouhodoby hrac pejska. Bohuzel jsem presel v roce 15 k fife z duvodu tragickeho online, lagum a s tim souvisejiciho zpozdeneho ovladani v online. Netvrdim ze se to stavalo v kazde hre, ale ve vetsine her ano. Musim ale rict ze singl popr. hrani s kamosem na jedne konzoli nema konkurenci. Preferuji online takze fifa byla jasna volba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Září 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2015 Online pes 2016 jede normalne plno zapasu odehranych a vsechny uplne plynule az na ten prvni co jsem zacinal jinak super. Kazdopadne hratelnost a grafika jasne lepsi na pes 2016. Ty tvare hracu ve fife se nemohou rovnat s pes a hratelnostne take ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 Ahoj kluci, budu si porizovat pesko a tak se ptam, jaka je spokojenost jhlavne s onlinem? :-) Najde to hrace rychle? A kdyz si chci dat treba bundesligu do hry, kde najdu nejaky navod jak na to? Cetl jsem to tu o nejakejm editoru ve hre, takze si rikam, ze letos ma PESko stejnou startovaci caru, ne-li lepsi diky UEFA lize mistru. Diky moc. P.S muzete mi sem napsat vase nicky? At si nekdy dame a mam i nejake zname PESkare :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 Cau online je v pohode najde to rychle hrace. Jinak fotbalek nejlepsi zatim co jsem hral fifa je slabota podle toho. Na teto strance http://www.pesworld.co.uk/p/pes-2014-files.html si muzes na flashku stahnout dresy loga atd hlavne na tu anglickou ligu jinak bundesliga o tom nevim mozna casem to nekdo udela. Hlavne ze je anglicka ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 Figi moc diky, oblibil jsem si Arsenal tak je to dobra volba. Navod jak to tam vkladat snad nekde najdu a dobre vedet, ze je to pecka fotbal. Hravazte treba nekdo i offline? Treba Master Ligu, vzdycky me to dost bavilo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.