sisaCZE Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 omlovaly se na fb ze to neni kompletni blbci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Myslis, ze tam dodaji ten online coop? Ja to hledam a nikde nic :) Kvuli tomu shanim 2015, kde to jde. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 coop online tam jde ;) Jestli schanis pes 2015 mam a klidne prodam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Říjen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2015 Ja vim, ze jde ve 2015 coop, ale prave me zajima, zda ho daji do 2016 online? Jinak bych 2015 bral bych, pokud nebude ve 2016 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Říjen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2015 ja mluvim ale o PES 2016 tam jde coop taky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Říjen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2015 Pockej, co? :) Tak mi rekni jak? Protoze ja se bavim o coop online, kdy si dam treba online divizi nebo jen pratelak a bratr co sedi vedle me, ma druhy ovladac a chce hrat se mnou. Takze my dva na jedne konzoli proti nekomu v online :) Jak toho docilim? Vim, ze jde coop jen offline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Říjen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2015 tak tento coop nejde jde jen coop online to je ze das team match lobby nastavis na 4 hrace vyberes aby kazdej mohl ovladat vsechny hrace a hrajete 2vs2 ale každý na své konzoli. A v PES 15 si myslim ze to jde taky jen tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Říjen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2015 V 15ce to jde i s questem, zarazi me duvod, proc to nedali i do 16ky. Velka skoda :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Říjen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2015 a jak ? :) jestli chces tak te ten PES 15 prodam kdyžtak PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zac.je.toho.loket Odesláno Listopad 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2015 Force feedback se u Konami nekona? Jinak ty loadingy v menu me dost toci... Jeste ze herne si to napravuje reputaci. Mam ale trochu problem s rozhodcim. COM me navic skoro vubec nefauluje a kdyz uz, tak to sudi nepiskne. Je to jiny u vyssich obtiznosti? Hraju na regular a vsechno manual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 Bohužel ne, včera jsme hráli a z osmi zápasů na nás byl jeden faul, ještě na naší polovině. Strašně rád kopu přímé kopy a tohle mě fakt sere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zac.je.toho.loket Odesláno Listopad 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2015 je to škoda no, taky jsem kopal hodně málo free kicků... tu fyziku míče mají vychytanou, dají se dát fakt krásný góly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zac.je.toho.loket Odesláno Listopad 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2015 jak zpracuju vysoky mic do smeru, kterym chci bezet? R2 tesne pred kontaktem s micem nebo jak? prijde mi, ze through pass je hrozne kratkej a pomalej i kdyz mam gauge bar naplno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parwic87 Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 tak jak je to stou synot ligou najdu ji nekde dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 nenajdes, maximalne dresy jestli je nekdo delal. Co si ji vytvorit tu synot ligu ze by nas na tom pracovalo víc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parwic87 Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 (upraveno) ahoj myslim ze bych moc nepomohl spis naopak u me bude problem tam plesknout ty dresy a loga a cetl jsem na twojem forum ze je dlc na euro uz je Upraveno Listopad 29, 2015 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Listopad 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2015 není vyjde začátkem roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 zdravím, mám dotaz, když si stáhnu http://www.pes-patch.com/2015/11/pes-2016-mono-option-file-v0-5-for-ps4.html budu muset pak něco dělat ručně jedno po druhým nebo se mi to udělá automaticky? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 do své ps4 ten option file nedostanes protoze ps4 ti nedovoli nahrat cizi ulozeny soubory. Jediny co muzes je nekde si stahnout dresy, loga a nahrat si je pres edit primo ve hre. Prepisovani jmen atd je tobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Zda se vám po dnešní aktualizaci lepší grafika? Mě trošku jo. Ale vyhledat někoho v myclub online se mi nepovedlo ani za 5 minut. Děsný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Prosinec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2015 ne me grafika prijde stejna, a ani se otom nezminovali ze by ji upravovali. Zde sem preložil všechny novinky co ten patch upravoval www.proevo.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Prosinec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2015 tak uz je ke stazení PES 2016 myClub je to zdarma, takze kdo vaha s nakupem tak muze vyzkouset tento mod online :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parwic87 Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 tak sem hral pes 16 na pc a nemuzu si pomoct je to lepsi jak grafficky tak herne to dela patch newite jestly je ten herni patch i na playstation Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Prosinec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2015 Neni, zadnej patch od komunity do konzole nedostanes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Zkoušel někdo toto? http://pesgalaxy.com/index.php/Thread/5607-Download-ALPHA-Bundesliga-Patch-PES-2016-Public-Account/ V zásadě jde o to, že se to "ojebe" přihlášením pod účet, stažení Option File a následný hraní svůj účet. Je to ale v němčině a protože německy neumím, tak jsem jel přes translator na angličtinu a nevím jestli je to úplně přesný. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.