Mickey13 Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 cau lidi..mam FW 3.52 M33-4...stáhnul sem si Pro evolution soccer 6 ale když jí chci spustit vypisuje mi to tohle : The game could not be started. (80020130) pude to nějak spustit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mickey13 Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 jj..bezvýsledně..myslim že mam eště tu starou verzi FAT...tak to ted zkoušim vrátit zpátky na 1.50 a vyzkoušim jestli tam ty hry budou fungovat nebo jestli to mam rozhašený celý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 a mas vsechno dobre nastavene? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mickey13 Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 a mas vsechno dobre nastavene? jo...přehodil sem to na to sony...zoušel sem to s UMD..i bez..vždykcy to udělá to samý...ted sem se vrátil zpátky na 1.50..akorát nemůžu najít ten prgram v kterym se tenkrát otvírali ty hry..nevíš jak se menuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 myslis devhook? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mickey13 Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 jo..díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 funguje to pres ten devhook? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mickey13 Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 hmm..tak asi nic no...ten devhook se sekne když to chci spustit..a ani na 3.03 OE-C to nejede...a tam mi to jelo když sem ho kdysi měl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 a na tom druhem psp to funguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mickey13 Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 na jakym druhym?..já mam jenom jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 jeej sry,tak zkus jinou verzi devhooku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mickey13 Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 zkoušel sem i fastloader..nefunguje....asi to hodim do opravy..jeden maník ve městě v krámku s elektronikou mi říkal že by se na to mrknul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 ty uz nemas zaruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mickey13 Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 jo mam..ale než bych čekal tři měsíce až mi to pošlou zpátky..to si radši zajdu za tim šamšulou...a za tejden si to u něj zase vyzvednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 ale jestli se podiva psp pod kryt tak zaruku ztratis,a tri mesice by jsi necekal,maximalne mesic ale chapu te,taky nemuzu bez psp zit;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mickey13 Odesláno Leden 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2008 hele..chtěl se spustit další hru...už mi to nenapsalo chybu ale pro jistotu se to zas nespustilo...naběhla akorát černá obrazovka...neni to třeba špatnym nastavení v recovery menu?..poradt pl co mam nastavit už mi to de...hrabal sem se v recovery menu..ani nevim co sem zmačknul ale jede to... jo..k tomu spouštění těch her..ty starší se mi pořát nechtěj načíst a vypisuje mi to chybu 80010002...koukal sem do turtoriálů a tady http://console-forum.cz/showthread.php?t=4058 se při ohlášní týhle chyby píše: V Custom fw ani v devhook nefungují UMD filmy jak tomu mam rozumět?já se nepokoušel spustit video ale hru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 no ze umd video(film na umd) nejde spustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mickey13 Odesláno Leden 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 no ale proč mi to tu chybu ukazuje když sem s videem nic nedělal?..já chci spustit iso hru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 a mas to vide v iso nebo v cem:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mickey13 Odesláno Leden 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 no..tak už fakt nevim...zjistil sem akorát že to nespustí sportovní týmový hry..jako NHL..nebo jakejkoliv fotbal...nemůže to bejt třeba špatnym nastavením v recovery menu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mickey13 Odesláno Únor 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Problem s hrami vyřešen...updatem na 2.71 se nějak pozměnilo recovery menu...musí se dát v recovery menu Advanced....Advanced cofiguration...a to první na Enable a drzhý na Disable...a hry už budou fungovat normálně všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 andre06 Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 JJ to je normální, no teda pokud je na tom firmwaru už vsh menu, zde máš řešení, jdi na firmware 3.90 m33 návod tu na něj je a je to snadný, odtud ti vše půjde, pokud ne, tak to bude bud hrama, nebo kartou, kámoš má taky kartu, na které nějaké hry jedou a nějaké prostě ne, a nám ostatním běží vše v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mickey13
cau lidi..mam FW 3.52 M33-4...stáhnul sem si Pro evolution soccer 6 ale když jí chci spustit vypisuje mi to tohle : The game could not be started. (80020130)
pude to nějak spustit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
46 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts