Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pes 16


DeviR1

Recommended Posts

Zkoušeli jste demo PES 16? Jaké máte dojmy? Případně kupujete plnou? Měla by vyjít zítra, co jsem četl. Já jsem celý život pravidelně každý rok hrál FIFU, ovšem teď po pár hodinách hraní demoverzí FIFA 16 a PES 16 mám dojem, že PES je prostě lepší. Ani ne graficky, ale co se týče pohybů hráčů, míče a hratelnosti celkově.

Takže pro mě by letos asi byl PES jasnou volbou, nebýt těch chybějících licencí. Četl jsem, že na PS4 půjdou nahrávat přes flashku editované dresy apod., takže tam se o to komunita postará. Ale na Xbox One to prý nejde. Nebo víte o tom někdo něco víc? Kdyby se tohle vyřešilo, kupoval bych to okamžitě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mám odehráno cca 10 zápasů v plné verzi a jsem rád, že jsem letos šel do PES, oproti fifě je to příjemná změna a hlavně hratelnost je mnohem lepší. Každopádně mám dvě výhrady, které mi vadí a které by mohly být napraveny v nějakém nadcházejícím updatu, protože si na ně stěžuje víc lidí:

1. Rozhodčí - Nepískají takřka žádné fauly a to ani ty, za které by měla být naprosto jasná červená karta. Když už rozhodčí něco pískne, nebo udělí kartu (to už je ale opravdu skoro nemožné), většinou musí být faulován hráč bez míče a nejlépe zezadu skluzem. Ještě se zkusím podívat do nastavení, ale nedávám moc šancí tomu, že by to šlo nějak nastavit.

2. Brankáři - Dostávají gól skoro z každé střely. Jejich zákroky a to jak se celkově hýbou vypadá opravdu velmi dobře a realitě se to přibližuje z hlediska fotbalových her rozhodně nejvíc, ale připadá mi, že by toho mohli chytit mnohem víc. Hrál jsem těch cca 10 zápasů za Man Utd a v jednom zápase šlo na Davida de Geu 6 střel a z toho bylo 5 gólů. V ostatních zápasech to nebylo o moc lepší. A to jde o brankáře o světové extratřídy.

Další negativum, co mě zarazilo, je, že nejsou aktualizované soupisky pro tuto sezónu. To ale má být velmi brzy napraveno (snad ještě tento týden) a má vyjít patch.

Každopádně přestože jsem v tomto postu skoro jenom kritizoval, opakuju, že jsem s hrou velmi spokojený a kdyby byla jmenovaná negativa v budoucnu napravena formou updatu, bylo by to naprosto perfektní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Online vyzkouším dneska, kdyžtak potom napíšu své dojmy. Ještě se zkusím pohrabat v nastavení a obtížnosti, jestli s těma brankářema nejde něco udělat. Sice padá hodně fakt hezkých gólů ze střední a dlouhé vzdálenosti (když takový Hulk dostane míč proti noze a ještě z half voleje, to potom gólman nestihne za tím míčem ani otočit hlavu), ale člověka už to potom tak netěší, jako když se mu podobná střela povede jednou za deset zápasů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec,mám ji doma a chci se zeptat,kde se nastavuje přepínání hráčů(myslím automaticky,ručně a tak),nemůžu to najít.Online jsem zkusil,a pořád dostávám na pr-del,:)kdoví jak to mají nastavené(obrana,útok,taktika...)Angličtinu moc neovládám,tak budu rád za každou radu.:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu