atlas_jakub Odesláno Září 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 Zdarec pařani. Jak to je s hraním bez cd? Zrovna jsem si koupil PS4 s 2 Dualama a kamerou.. k tomu jsem koupil 3 hry.. jak je mám stáhnout na hadr? Když jsem v knihovně, tak dam hry - jednu vyberu a stejne se mi nespustí, protože v psku nemam cd.. co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 Hrani her bez cd nejde. Pokud ti vadi vymena cd, tak kupuj digitalni verze her v PS store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlas_jakub Odesláno Září 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 Čus. Hm, dík no. To jsme si myslel, ze to pujde jak na Xboxu, nebo na PSP.. Každopadne naposled jsem prave paril na PSPcku.. Mas nejaky vychytavky, nebo tak neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2015 http://console-forum.net/tema/163665-kupovani-slotu-her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Kdyby to slo tak snadno nakopirovat do ps4 tak by se hry ani nekupovaly a jen by se vymenovaly pro potreby zkopirovani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlas_jakub Odesláno Září 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Jasně no, já si pak neuvědomil že by to pak nemělo smysl... :idea:... stane se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.