Bonny_boy Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 Ahoj tak zkušenosti a názory napište ju ? Po novem updatu se mi zda že se v nájezdech golman velmi zlepšil dát gol už jen tak nejde :) A co se tyče HUT tak tam si vůbec už neškrtnu v 9 lige :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webstrik Odesláno Září 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2015 Zdar, jak říkáš, už nejde dat tak jednoduše gól napr backhandem nad rameno gólmana. Pak taky je těžší udržet puk na hokejce, mnohem více je teď účinnější zvedani hokejky a vypichovani. V HUT jsem v 7. ale je to trápení :D vsak v 10. je 90tisíc lidí a v 1. bylo co jsem videl naposled 45 :P takze bude trvat nez bude divize odpovidat skillu hráče :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2015 http://console-forum.net/tema/178533-nhl-16/page11?p=1469049&viewfull=1#post1469049 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonny_boy Odesláno Září 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2015 prosím tě to vypichovaní puku ... ja nevím zda to dělám správně ale moc se mi nedaří zastavovat jejich puky držím R1 + pravou pačku do směru kde chci vypichnout puk ale uspěšnost mala :) ovšem soupeřovy se to vždy daří skvěle :( jaky máš nick na ps4 zahrajeme si přátelsky ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webstrik Odesláno Září 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2015 Muj nick Sli-x-zone :) Ja vypichuju jen ze mackam (nedrzim ani chvili) R1 a nebo X zvedam hokejku..ale davej bacha at neseknes hráče:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Září 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2015 (upraveno) Kuciiii, zahral bych s vama. PS: zakladni chyba pri vypichovani je pouzivani prave packy, co jsem ji prestal pouzivat mesice zpet uz u patnactky, vypichovat jde jedna basen. A zeptam se, nevite jak je mysleno to hrani HUT s kamaradem, ta moznost? Kamarad je zde jako druhy hrac v tymu nebo naopak protihrac v online sezone? Upraveno Září 27, 2015 uživatelem Daiv_69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webstrik Odesláno Září 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2015 Podle me za B :) tak si me pridejte a zahrajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.