Manoust Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Hraje nekdo betu ? Muzem sestavit nejaky tym :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Září 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 Hraju uložím jsi tě na psn. btw hra je strašně nestabilní nemáš sní problém ? Několikrát mi to již spadlo včera dokonce snad 5x během jedné hodiny kdy sem musel přímo problém reportovat. Taky se mi často stává že zůstanu viset v lobby a hra není schopna najít squad a protivníka a musím to celé restartovat. Je to sice beta ale ty problémy tam jsou už od startu viditelné. Propady v texturách, někdy mi mapa načetla tak že jsem viděl pouze blackscreen a slyšel zvuky. Dost se udivuji jak vidím killcam , kdy mě nepřítel zastřelí tak že střílí úplně mimo mě, jindy zase hra neskutečně laguje. Prozatím moc nadšený z optimalizace nejsem. Hra má ale dobrý potenciál, těch způsobu proniknutí je tam opravdu spousty a pokud se sejde dobrý tým hra má uplně jiný rozměr.. při opaku je to tak trochu tdm ve stylu battlefield Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2015 S tim pripojovanim mam taky problemy,ale jelikoz prave zacala ta beta, tak by lidi melo pribyvat. Zatim mi to spadlo jen jednou a ty killcam jsou taky nejaky divny, ale mne se to zatim libi jen to hrat s dobryma lidma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2015 (upraveno) Tak jeste jsem nasel 1 kod kdo chce . Upraveno Září 28, 2015 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czlada Odesláno Září 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2015 Pokud bude mít někdo zájem tak : 4Q6C-T4N9-5NGE 6C3E-FHNL-KL6N 6BLG-KFNC-FKR8 MAD4-L7NP-4DB5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Open beta 23 - 29.11.2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 (upraveno) Pánové potřebují rádu přišel jsem domů natesenej na betu a mě to nejede !Nevíte co je za problém ? Upraveno Listopad 25, 2015 uživatelem jfilip47 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Siroky pojem nejde. Co to dela/pise ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Your access to the rainbow siege - Beta servery is not available yet . pleas check back later. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Jeste nemas pristup no. Musis asi pockat do nekolikate hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Tam to píše že ti chce změnit NAT 1 typ dá se to vůbec změnit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 A tobě to jede ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Mne to s natem nic nepise a ano mne to jede,ale mne to jelo uz vcera, protoze jsem predtim hral uzravrenou betu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Aha a co dobrý ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 (upraveno) Tak, matchmaking je lepsi(ale porad nefunguje jak by mel), nejake nove mapy,rychlejsi menu,jiny vzhled ikonek atd. Takze jde to, akorat odstranili FUZE, toho jsem mel rad :( Upraveno Listopad 25, 2015 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Chlapy jede vám ta beta ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hemlik Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 ted jsem to zkousel a taky me nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Listopad 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2015 Možná vám to nejde, protože byla veřejná beta předčasně ukončena, přístup mají pouze ti co hráli uzavřenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 Před chvilkou jsem si hru zahrál, takže se zdá, že už jim otevřená Beta funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Listopad 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2015 Já taky a vypadá to dobře !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2015 Nevypada to spatne, ale odstranili moje oblibene operatory fuze a rooka, nechapu proc, nerfli stitare, takze je naprosto nepouzitelny ze 2 metru se trefis z celeho zasobniku tak 1 nebo 2. Kazdy druhy zapas nedostanu body ani prachy+ nektere killy dost nepochopitelne. Kdyz to zhodnotim tak prvni closed beta byla lepsi, az na ten matchaking no. Predtim ti to nenaslo ani spoluhrace, tedka to najde spoluhrace, ale nenajde protihrace(o krok blize s kazdou betou :D :roll:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2015 Nevypada to spatne, ale odstranili moje oblibene operatory fuze a rooka, nechapu proc, nerfli stitare, takze je naprosto nepouzitelny ze 2 metru se trefis z celeho zasobniku tak 1 nebo 2. Kazdy druhy zapas nedostanu body ani prachy+ nektere killy dost nepochopitelne. Kdyz to zhodnotim tak prvni closed beta byla lepsi, az na ten matchaking no. Predtim ti to nenaslo ani spoluhrace, tedka to najde spoluhrace, ale nenajde protihrace(o krok blize s kazdou betou :D :roll:) Tahle hra je absolutní výstřel do prázdna... Open beta je opravdu horší jako closed beta, podporovat vývojářské studio a platit takové prachy za hru která je soustředěna převážně na MP který je nestabilní a nefunkční je bláznovství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Prosinec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2015 Zdravim chtel bych se zeptat jestli furt pretrvavaji problemy s pripojenim a tak podobne i nadale jak tomu bylo v posledni beta verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bloodzgame Odesláno Prosinec 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2015 Někdo hrající? mít cz team, by bylo fajne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funn3r Odesláno Prosinec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2015 Kdo hraje ať si mě přidá :) nick funn3rcz, nejlépe někdo kdo má i sluchátka s mikrofonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.