BioToXx_ Odesláno Září 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2015 (upraveno) THE CREW Zdarec hraje někdo tuhle pecku ? Já jsem pořídil teprve nedávno ale nehorázně mě to chytlo. Teď mě ještě hodně potěšilo rozšíření, které vylepší grafiku a přidá nové typy vozidel. _________________________________________________________________________________________ Pište zde svoje postřehy, triky a rady. Zeptejte se na cokoliv. Můžeme se i domlouvat na společné jízdy a hunt trofejí. Napište tady svoje PSN, pokud si chcete zahrát společně. Můj PSN : BioToXx23 Upraveno Září 27, 2015 uživatelem BioToXx_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2015 refresh !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 3, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2015 Take obcas hraju a partak by se hodil PSN nick mam stejny jako tady. Jsem zvedavy na ten update, ktery ma vylepsovat grafiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 Super přidal jsem si tě :) zapaříme. Já zatím nemám headset ale můžem někdy zajezdit i bez toho aspoň pár závodů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 5, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 Domluvime se pres Playstation jakmile budu online ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.