BioToXx_ Odesláno Září 25, 2015 Nahlásit Odesláno Září 25, 2015 (upraveno) THE CREW Zdarec hraje někdo tuhle pecku ? Já jsem pořídil teprve nedávno ale nehorázně mě to chytlo. Teď mě ještě hodně potěšilo rozšíření, které vylepší grafiku a přidá nové typy vozidel. _________________________________________________________________________________________ Pište zde svoje postřehy, triky a rady. Zeptejte se na cokoliv. Můžeme se i domlouvat na společné jízdy a hunt trofejí. Napište tady svoje PSN, pokud si chcete zahrát společně. Můj PSN : BioToXx23 Upraveno Září 27, 2015 uživatelem BioToXx_ Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 3, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2015 Take obcas hraju a partak by se hodil PSN nick mam stejny jako tady. Jsem zvedavy na ten update, ktery ma vylepsovat grafiku Citovat
BioToXx_ Odesláno Říjen 5, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2015 Super přidal jsem si tě :) zapaříme. Já zatím nemám headset ale můžem někdy zajezdit i bez toho aspoň pár závodů :) Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 5, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2015 Domluvime se pres Playstation jakmile budu online ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.