Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sestava do 25 tisíc.


coolina

Recommended Posts

Sestava musí být nutně na AMD procesorech? Visheru bych nedoporučoval....

https://www.alfa.cz/basket.php?items=_2MYM012SED012UAK011Z2K012LEI0133OR011O1X011SCO012F5M01 toto imho mnohem lepší s mnohem více vyrovnaným výkonem napříč hrami....navíc jak tu kolega psal, licence se dají sehnat na aukru do 1000 Kč, takže zvaž...Já bych se na desítky windows zatím vykašlal.....až po alespoň jednom service packu, který tu má být za chvíli.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cus,

Jestli intel nebo amd je podle me docela jedno. Ale u intelu bych zvazil jine ramky, protoze ta i5 zvlada 1600mhz fsb, dobrou volbou by byly hyperx savage 1600. Nejsou drazsi a maji cl9. :)

Osobne bych si vzal case od fractalu napriklad fractal design S nebo mini. Vsechny ty radoby herni bedny se mne za chvilku znechuti, ale 3 roky stary fractal vypada porad dobre a dokazu si predstavit, ze bych v nem otocil 2-3 sestavy. Bohuzel je to drazsi znacka.

Ohledne widli se priklanim k nazoru Smartmaxe, 10 maji velky potencial uz kvuli dx12, ale pulrok je potrebovat nebudes. A az budou hry na dx12, tak si je muzes povysit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, dovolím si nesouhlasit....AMD ujel v CPU vlak....vishera má kloudný výkon jen když se nataktuje a to pak potřebuje rozhodně lepší desku než tu, co si tam dal. Dále pak připočtu chladič a jsme na ceně Intelu s tím, že ani tak to nebude mít výkon, jaký by to mělo, kdyby tam byl Intel. Bohužel....AMD v CPU teď kupuje opravdu jen fanoušek.

Ty ram poběží tak, jak bude potřeba....je to absolutně fuk. Při 1600 budou dávat cl9 nejspíše taky.

Case každému dle libosti a chutí, ale pokud má našponovaný rozpočet..kvůli case bych nezhoršoval ostatní komponenty. Kastla rychlost nedělá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OK, dívám se na aliexpress a je tam toho hafo....teď otázka, zda jsou to všechno funkční kódy. Pokud ano, tak je to dobrý. Já se přiznám, že jsem nekupoval ofiko, ale z aukra ale v řádu stokorun. I tak jsem sice ušetřil (šlo o přenositelnou licenci), ale nenapadlo mne, že na aliexpress se prodává i toto :-)

Jinak sestava ok.....Já bych ovšem třeba do 970tky nešel. Je to dobrá karta, ale vědomí, že její 4GB nejsou 4GB, ale jen 3,5 a při větší potřebě VRAM ta karta může dělat neplechu...to bych nesnesl. Vůbec za ty peníze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu