Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nevím si rady :-(

skipi007

Otázka

Zdravím , předevčírem jsem vyměnil se známím xbox 360 s flashem za xbox bez flashe , já stejně online nehraji tak jsem si říkal že není problem to pro něj udělat . Jenomže nevím vůbec co za flash tam je , dal mi k tomu akorát pár dvd neoriginálních a ty jedou v pohodě , já jsem si koupil 4ks verbatim dvd+rDL 8x , že si teda něco zkusím vypálit , povedlo se mi akorát jedno a to hned první , hra byla Lego jurský svět. na další jsem zkoušel Lego Marvel super heroes to se nepovedlo , a ani na druhý pokus tak jsem to už nezkoušel . třetí pokus a čtvrté dvd bylo zoo tycoon , taky se nepovedlo . nepovedená dvd píší clean disc . netuším kde je zakopaný pes . hru vždy projedu přez abgx360 GUI v 1.0.2 , pak vložim dvd do mechaniky a spustím BurnerMax v.0.15 , pak pálím v ImgBurn 2.5.8.0. vše dělám podle návodů zde z fora . Mechaniku mám ASUS DRW-24F1ST . neporadíte někdo kde můžu dělat chybu ? díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators
Odkaz ke komentáři

• 0

Ptal jsem se a on taky neví :-) , prostě někde kupoval hry , já jsem postupoval podle tohodle návodu http://console-forum.net/tema/161604-jak-vypalovat-xgd3-hry-aktualizovano . jde nejak zjistit verze fllashe která tam je ? . a podle toho že mi k tomu dal nějaká pálená dvd usuzuji že je tam flash mechaniky .

Odkaz ke komentáři

• 0

tak dnes jsem zjistil že by tam měl být LT+3.0 . Dnes jsem zkoušel vypalit hru přez clonecd a ta mi funguje , stejný postup jako předtím ,abgx360 , BurnerMAX, akorát jsem soubor dvd vybral v clonecd a vypalil , povolil jsem zápis až do konce . ale nevím jestli je to bezpečně vypálené kuli banu , na life s tím zatím nelezu . co myslíte ? díky

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu