franzkafka Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 Název release: WRC.5.XBOX360-COMPLEX Velikost: 6.83 GB Žánr: Závodní Region: FREE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Říjen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2015 ... to je hnus, velebnosti... :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Punisher001 Odesláno Říjen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2015 Tvl kdy už překonají ten nový Wave 20 ještě stále není v databázi agbx 360... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2015 Tak co na to říkáte? Já hraju na PS4 a konečně nějaké rally. Pravda, na Dirty to nemá, ale aspoň něco .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Říjen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 (upraveno) Já jsem od wrc5 nic zázračného nečekal a o to více jsem byl překvapen výsledkem.Jelikož na hře dělalo francouzské studio Kylotonn Games kteří stojí za totálním propadákem Motorcycle Club za hraní této hry by měli ještě hráčům platit :- ) Ale nic zpět k wrc5 jsem se hrou maximálně spokojen ani jeden ze čtyř předchozích ročníků mě nebavil tak jako letošní ročník.Nejdůležitější je jízdní model a zde se to vývojářům vcelku povedlo stačí si na něj krátce zvyknout a pak už má člověk auto pěkně pod kontrolou ale chyby se neodpouští :-) Graficky se mi to taky hodně líbí žádná pecka ale neurazí grafika je pěkná se spoustou drobných detailu za mě spokojenost.Na jedničku bych hodnotil level dizajn velmi hezké erzety krásné prostředí a i délka jednotlivých erzet je vcelku slušná.Mrzí mě že se najdou tací co o hře napíší pouze že je to sračka nebo hnus ale přitom tomu tak není.Za mě kucí z Kylotonn Games odvedli slušnou práci,za mě mají poděkování a palec nahoru a fandím jim :-) ps: pozor hodnotím PS4 verzi co se týká xbox360 a ps3 tak tam je to graficky hodně špatné a vita verze je na tom ještě hůř vypadá huř než lonská wrc4 tady se port klukům moc nepovedl :-) Upraveno Říjen 22, 2015 uživatelem duffy editace ceny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Říjen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 A proč hodnotíš PS4 verzi v X360 sekci? To mi hlava nebere. WRC 5 je hratelné docela dobře, ale graficky je to na X360 hrůza, mnohem horší než WRC 1-4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Říjen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 (upraveno) Kruta se zeptal co na hru říkáme tak jsem mu odpověděl,taky hraje na PS4 a napsal sem,tak nebud puntičkář Jardo a pokud tě to moc trápí tak založ na ps4 téma a já tam můj příspěvek přesunu :-) Upraveno Říjen 22, 2015 uživatelem duffy oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 Duffy v pořádku, pan Jarda66 zřejmě nečte pravidla fóra, kde je zdůrazněn zákaz zakládání duplicitních topiců .. každá hra má své téma, bez rozlišení platformy, funguje to tak už dlouho, je to trošku na hlavu, ale je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Říjen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2015 Jo v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Říjen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2015 verze xbox360 ...dal jsem si eRZetu v Polsku a nestačil zírat. Ta hra snad není ani dodělaná...Zvuk jak mixér s vysavačem...manuální řazení ani nejde použít, protože podle stále monotóního zvuku nejde poznat, kdy řadit. Prostě hnus...Asi proto nevydali ani demo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.