drinkar Odesláno Říjen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2015 Ahoj, existuje vubec Final Fantasy VI pro 3DS? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Říjen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2015 Ahoj, zatím se o remaku pro 3DS pouze uvažuje. Někdo tvrdí, že budou díly IV až VI. Další tvrdí, že bude pouze 6tka. Ale můžeš si jí koupit pro iOS nebo Android. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drinkar Odesláno Říjen 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2015 dik, ja prave taky videl jen pripravu na jap eshop, jinak jsem videl ale bylo to z GBA predalane na VC na 3ds. PS: na ios je to luxusni tam uz tu zkusenost mam, PS: kdyby ff vi aspon spustil emulator na snes na 3ds, ale dela to neplechu, nejde realne spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lano Odesláno Říjen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2015 Safra . kez by udelali fyzickou kopii :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Říjen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2015 Kdybys chtěl, tak mam doma origo Final Fantasy IV na GBA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lano Odesláno Říjen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2015 Jj taky mam, chytil jsem ji jak v JRC vyprodavali GBA hry. Ale sestka mi unikla a jak na potvoru je ted tezko sehnatelna a pekelne draha :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.