Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Čo nás čaká a neminie do konca Októbra/Října ?

shadow.wizard

Recommended Posts

• Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

ale co sem ted koukal na qj.net tak tam píšou týdení release a medal tam chybí,doufám že se mýlí protože na tuhle hru se dost těšim,ale i kdyby náhodou nevyšla tak v úterý vychází ace combat :wink:
Davaju tam iba US releasy a zatial EU tam niesu. Je mozne ze to uz zmenili ale na GAMESPOTE pisu ze MoH vysiel 20. 10 a na IGN 23.10 ale dufam ze to vyjde.
aha,to sem si nevšiml,ale tak doufám že to vyjde no
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevite nekdo jak to vypada s PES6?vsude ctu ze ma vyjit az zacatkem lisopadu:-((

...taky jsem to cetl.....ale mozna ze oficialni vydani je 20.10 a na kramu v CR az v listopadu. No uvidime....kazdopadne to bude moje dalsi originalka (pokud tam bude master leage - jako ze ma byt). Ale nejdrive zkusim ISO..hi

Odkaz ke komentáři

no já se taky těšim, sice ne tak že bych ovažoval o originálce ale stejně, tohle podle mně zase shodí fifu ze stolu! a master league, to bude pošušňáníčko, hlavně aby brzo vyšel ňákej option file s normálníma názvama týmů a hráčů...

....o to se nebojim....ten vyjde urcite (stejne jako loni)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu