knedlik22 Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Ahoj mam stazeny cely season pass a nejde mi porad dnes jeste novy datadisk neukazuje mi nove mise muzete poradit v hlavnim menu mam dole zobrazene pod nabidkou oba dva datadisky a u nich napsano (jiz brzi) dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 ahoj, sice mám jinou platformu a když jsem bral season pass na jinou hru, tak jsem si dlcčka musel zvlášť stáhnout. Máš datáč stažený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knedlik22 Odesláno Říjen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 me to stahlo do konzole 16gb oba dva dataky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 17 gb měl patch 1.10, který vyšel někdy minulý týden, hru samotnou připravoval na datáče a opravoval mraky chyb. Samotný datadisk srdce z kamene má alespoň na ps4 cca 4,8gb. EDIT: Druhý datadisk má vyjít až někdy příští rok, takže ten se ti určitě nestáhl. To budeš mít stažený jen ten patch nez datadisku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knedlik22 Odesláno Říjen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 to bude ono ale ted nevim kde ho stahnu na xbox store je ten datadik ma opravdu 4,31 ale chteji za nej 270kc a kdyz mam zaplaceny season pass za 700 tak prece za to nemusim platit znovu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knedlik22 Odesláno Říjen 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 uz to mam v konzoli jsem musel najit ten season pass a kdyz jsem ho otevrel tak mi nabidnul to stahnout sam dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Tak bohužel s xboxstore ti nepomůžu - nemám ho. Jinak je samozřejmě kravina, abys to platil znovu. EDIT: No vidíš, ež jsem si rozmyslel co ti napsat přišels na to sám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2015 čau lidi, hraju tuhle hru a super, ale dost mě naštval bug v questu sezame otevři se, kdy mě na konci aukce vyhodí z domu bez mojich mečů, které mi na začátku vzali, protože se dovnitř nesmí se zbraněma: přitom na videu Geralt po rvačce se stráží s výzbrojí na zádech odchází. Já nemám nic ani v inventáři :-/ Setkal se s tím někdo a přišel na to, jak to vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.