penazik Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Zdravím. Ono už není potřeba na hraní multiplayeru PS plus? Protože já PS plus nemám a normálně hraju killzone, fifu a další hry přes internet.. Takže jsem z toho celkem zmatenej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Nemas treba 14dni gratis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Actrion Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Myslím, že je potřeba, každopádně na Bloodborne určitě potřeba je. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penazik Odesláno Říjen 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Nemám právě. Já prostě dneska ze srandy zkusil fifu jestli pojede online. Dal jsem si online sezónu a normálně hrál.. Tak jsem zkusil i killzone a taky ten multiplayer fungoval.. Nezměnili to nějak? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Co vím, tak nezměnili nic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
card15 Odesláno Říjen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2015 Taky mi šlo cca před 2 měsíci hrát fifu 15 bez ps+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Říjen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2015 A nemáš aktivovaný primár na jiném učtu je běží PS+ ? Jinak pokud ti to běží bez ps+ tak máš celkem haluz :)) otázka jak dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2015 Stále je to placené , možná je nějaká akce. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 Sony to nevypíná hned, kamarád neměl ps + aktivovaný a více jak měsíc hrál bez pluska po internetu (viděno na vlastní oči-na konzoli má jediný účet) poté mu nešli hrát hry z ps plus a po cca týdnu mu nešel už ani MP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penazik Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 Prostě mám haluz no :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2015 Je to nějaké divné, včera u mě byl klucina na prodejně kupovat TESO na PS4 a říkal, že uz mu také běží 14 měsíc a má (měl) zakoupené jen na 12 měsíců. Otázka je, zda jste si zkontrolovali bankovní účty, protože jestli máte aktivovano v settings - automatic fundings, tak to nemáte zadarmo, ale za 1299 Kč na rok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuD ml Odesláno Říjen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2015 Videl by jsem to take na automatickou obnovu.Protoze to same se stalo me loni pred vanoci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Říjen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2015 Pozri do service list dokedy ti pise platnost pluska? Bez tvojej vlastnej zmeny je tam prednastavene automaticke predlzenie o mesiac a tym spojene aj odratanie penazi z tvojej platobnej karty,ked si zadaval. Ked si nic take neriesil,tak mas stastie. Ale aj tak by ma zaujimalo,aku platnost pluska ti pise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
card15 Odesláno Říjen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2015 No já automatickou platbu neměl určitě, jelikož na žádném účtu v PS4 jsem neměl tu ikonku pluska. Každpoádně, až mi za měsíc a půl skončí plusko, tak to můžu zkusit znova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penazik Odesláno Říjen 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2015 Já k účtu nemám přidanou bankovní kartu.. Takže tím to určitě nebude.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deniso1468628636 Odesláno Listopad 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2015 Jsem z toho uplně Jelen (dámy omluví :-D) Včera jsme koupil PS4 a kámoš z práce známe se 8 let má ps+ a taky ps4. On si platí PS+ ročně a stáhne si hru a co pak?? 1)musí si udělat na konzoli nový sekundární účet jedn bude master a druhý pro paka jako já pod účet a k tomu mi dát heslo??? 2) já se připojím doma na ten jeho druhý sekundární účet a pak mu dám půlku za tu hru a půjde mi to?? 3) Musím mít teda taky nutně na své konzoli ps+ a svůj účet??? 4) Musím mít taky zaplacené ps+ 1200 ročně?? (Není to až takový problém :-D) 5) Nebo musím mít taky na své konzoli Master účet a nějaký další podůčet a tam se budu přihlašovat k tomu jeho účtu 6) Jsem z Ostravy takže prosím o trpělivost a schovívavost :-DDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2015 Oba máte svůj účet, ty jsi přidáš jeho účet na svůj PS4 a přihlásíš se.. poté jsi ho nastavíš jako primární a stáhneš jsi hry z jeho učtu a přihlásíš se na sebe. - Pokud máš na jeho učtu primární slot , můžeš hrát všechny hry které má v knihovně bez nutnosti být na tom učtu přihlášený. - Ano svůj účet mít musíš, PS+ stačí když bude mít On tím že máš primární slot máš k dispozici zmiňované hry a ps+ za okolností že je aktivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.