Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Forza motorsport 4

Martin Budina

Otázka

Zdravím,

koupil sem si starší originální hru Forza motorsport 4. Fungovala perfektně, ale asi po týdnu hraní když odstartuji závod, tak otáčky vylítnou na maximum a auto jede jeden na první rychlostní stupeň a nepřeřadí dál. Nevíte kde je chyba? Disk je teda hodně poškrábaný musim podotknout, nemůže to být tím? Díky za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Omluva, měl sem přeplé manuální řazení. Včera mně hra blbla, že otáčky vylítli a auto se ani nerozjelo tak sem zkoušel všechno možné a přepnul sem, řazení na manuál a zapomněl na to. Dneska hra už jde normálně, nevim proč to včera zlobilo, ale xbox byl dost žhavý, tak možná proto, že byl přehřátý.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak problém je jinde. Hra mě přestala fungovat s volantem thrustmaster ferrari 458 italia, s normálním ovladačem jde. Když chci odstartovat, tak otáčky vylítnou na maximum, svítí že je zařazená jednička ale auto se ani nehne. Jen zpátečka funguje. Ale týden hra fungovala bez problémů a v jiných hrách volant funguje normálně. Nevíte čím to může být?

Odkaz ke komentáři

• 0

No jo, když si dám info tak to píše, že je vyšláplá spojka, ale nevim kde to změnit. Ve hře mám normálně nastavené bez spojky a na volantu mačkám všechno možný, ale nic nereaguje. Přidávám fotku obrazovky. Ale myslim, že se porouchal volant, protože sem zjistil, že ve hře Formule 1 2014 když hraju s voůlantem, tak normálně funguje, ale zařadí maximálně 5 rychlost a vejš to nejde, tak nevim kde je chyba. Volant mám uplně novej asi týden doma.post-77021-14687188497839_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu