kartoon Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 zajímalo by mně jestli jde ten program aji jako romka stahnutá potažmo byste ji se mohli dát a nebo jestli existuje nějaká jiná hombrew aplikace na prohlížení netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metuj Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Operu pro DS muzes stahnout treba zde: http://rapidshare.com/files/55887569/0591.zip.html POZN: Není to můj upload Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johu1.j Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Funguje ale musis mit k tomu jeste slot-2 kartu nejlepe asi EZ-Flash 3in1 nebo jinou ktera podporuje expansion-pack. Jinak na prohlizeni webu je toho dost napr.Dsorganize,DShobro?Okiwi atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alendan Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 Cau lidi, de na ds prohlizet na netu videa?(treba na youtube) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johu1.j Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Sice sem to jeste nezkousel ale nejde to (nejde nic z Javou,asi kvuli tomu aby lidi nehraly online hry pac by nikdo nechtel kupovat hry a Nintendo by prodelavalo=D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cjakub Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 pokial viem, youtube videa su flash videa, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johu1.j Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 Jj sorry ja myslel flash a ne javu =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kartoon
zajímalo by mně jestli jde ten program aji jako romka stahnutá potažmo byste ji se mohli dát a nebo jestli existuje nějaká jiná hombrew aplikace na prohlížení netu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.