Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Snížení ceny PS4

Silas

Otázka

Zdravím,

chci se zeptat - teď bylo oficiálně ohlášené snížení ceny na PS4 o 50 eur, s koupí bych mohl tedy počkat, ale od několika zdrojů jsem slyšel, že nové revize PS4 mají horší provedení ve formě hlučnosti a podobných problémů - je to vážně pravda? PS4 bych si chtěl koupit do Vánoc (resp. na Vánoce). Je vážně na těch novějších revizích něco špatného? Např. na jednom zahraničním webu jsem slyšel, že verze PS4 s 1TB jsou horší, než verze s 500GB... (http://www.techradar.com/news/gaming/consoles/if-you-re-about-to-buy-a-new-1tb-playstation-4-don-t-here-s-why-1302875)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ok, evidentně si to nepochopil, tak jinak - jste s PS4 spokojení? Stěžujete si na nějaké přehřívání, hlučnost nebo něco? Pokud nemáš co říct, což evidentně nemáš (tvl), tak bys nemusel psát nic, přišel jsem sem pro radu, ne pro zesměšnění. Díky.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak měl jsem 500gb verzi kupovanou v lednu, a tu mi spálil úder bleskem. Pak jsem bral někdy v červencu verzi s 1tb diskem a žádný větší rozdíl v hlučnosti nebo přehřívání jsem nezaznamenal. Stejně tak i provedení (myslím kvalitu plastů) je zhruba na stejno.

Samozřejmě je možnost, že si náhodou koupíš kus, co bude mít nějaký problém, ale to je u každé techniky. Já měl třeba v dílně pásovou pilu na kov 8 let a šla bez jediné vady, dokud se mi nespálil motor. Koupil jsem přesně ten samý typ pily, akorát s letošním datem výroby v září a do dneška jsem na ní měl už dvě záruční opravy.

Odkaz ke komentáři

• 0

Měl jsem původní bílou Destiny 500GB starej model...hučela jak mašina..

Tu jsem vyměnil za černou 500GB starej model v bundlu s DC,LBP3 a Last of Us a ta hučí podstatně méně..

Asi kus od kusu...tím sem taky chtěl říct abys to tolik neřešil a uvidíš..

Odkaz ke komentáři

• 0
Ok, evidentně si to nepochopil, tak jinak - jste s PS4 spokojení? Stěžujete si na nějaké přehřívání, hlučnost nebo něco? Pokud nemáš co říct, což evidentně nemáš (tvl), tak bys nemusel psát nic, přišel jsem sem pro radu, ne pro zesměšnění. Díky.

ale pochopil spíš si asi nepochopil ty mě a budeš asi jako dalších x lidí tady zkoušet jestli je playstation teplý nebo horký a nebo jestli je hlučnost 60db nebo 55db a ja nevím co všechno a jestli si to bral jako že tě chci urážet nebo zesměšnovat tak si na omylu

Odkaz ke komentáři

• 0

PS4 půjde s cenou dolů, jen je ve hvězdách kdy to padne i u nás. Osobně jí beru k vánocům a snad už to bude v pohodě. Zatím nakupuji hry. Tady je jeden z odkazů a na jeho konci akce na Amazonu v Německu.

http://www.eurogamer.cz/articles/2015-09-21-potvrzeno-take-v-evrop-se-ps4-zlevni

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu